utorak 9. april 2013.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Vujošević širi govor mržnje

Vujošević širi govor mržnje

Alal vera za uspeh! Izjava trenera KK Partizan Duška Vujoševića da mu je jedan od najvećih uspeha u karijeri to što ga navijači Crvene zvezde mrze nije naišla na odobravanje kod većine bivših sportista koji su se dokazali u crveno-belom dresu.

Duško Vujošević je uz osmeh u dokumentarnom filmu francuske televizije Kanal plus još jednom potvrdio koliko ne voli Crvenu zvezdu, čiji je trener bio u sezoni 1991/1992.

Fudbaler zlatne generacije Zvezde Dragiša Binić kaže da je izjava Duška Vujoševića bolesna i da iz njega govore kompleksi.

- Igrao sam u Japanu i gledao navijače koji podržavaju dobar fudbal, bez obzira na protivnika. Zatim čujem da Vujošević izgovara nešto ovako. To je bolesno, čist kompleks. Međutim, država bi trebalo da reaguje jer to što Vujošević priča može da bude okidač za pokolj na ulici - kaže Binić.

Dule Savić misli da je trener KK Partizan pomenutom izjavom hteo da se dodvori navijačima crno-belih.

- To je njegovo mišljenje i ima puno pravo na njega. Međutim, Dule debelo greši jer najveći uspesi u sportu su osvojeni trofeji i poštovanje rivala. Ubeđen sam da je cilj ovakvog nastupa udvaranje navijačima Partizana - izjavio je Savić.