utorak 9. februar 2010.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Bjelica: Noge u Turskoj, glava u Beogradu

POBEDA U ANKARI OTŠKRINULA BI KOŠARKAŠIMA ZVEZDE VRATA ČETVRTFINALA

Bjelica: Noge u Turskoj, glava u Beogradu

Turk Telekom je ekipa koja će imati pritisak pobede i to je naša šansa. Trijumf u Ankari bio bi sjajna uvertira i pred večiti derbi koji nas očekuje u nedelju, ali i pokazatelj da smo u poslednjem kolu NLB lige imali samo slab dan

Opekli su se zvezdaši u "Pecari", a već danas su im potrebne hladne glave! Crvena zvezda posle poraza od Širokog u NLB ligi večeras gostuje ekipi Turk Telekoma u trećem kolu Top 16 Evrokupa (18.15, RTS 2), a pobedom bi odškrinula vrata četvrtfinala. Zato momci Aleksandra Trifunovića moraju da zaborave izuzetno loše veče u Hercegovini i zaigraju mnogo bolje, bar približno kao u susretu sa Gran Kanarijom.

"Panteri" u Liježu

Košarkaši FMP večeras u Liježu nastavljaju takmičenje u Top 16 Evročelendž kupa. Protivnik je Belgakom (20.30), ekipa koja ove sezone pruža veoma promenjive partije. Zato "Panteri", koji u ovom takmičenju igraju u dobroj formi, veruju da i posle ovog gostovanja neće osetiti gorčinu poraza.

Domaći tim sastavljen je od iskusnih košarkaša kojima je pobeda nad Zvezdom "poslednji voz" u borbi za plasman među osam najboljih timova Evrokupa.
- Svesni smo da dobra partija u Ankari vraća nas u život i da moramo da se vratimo na nivo igara pre Širokog. Turk Telekom je ekipa koja će imati pritisak pobede i to je naša šansa. Trijumf u Ankari bio bi sjajna uvertira i pred večiti derbi koji nas očekuje u nedelju, ali i pokazatelj da smo u poslednjem kolu NLB lige imali samo slab dan - kaže Zvezdin ol-raund adut Nemanja Bjelica.
Parovi grupe L: Turk Telekom - Crvena zvezda (18.15), Gran Kanarija - Nimburk (21.30). Tabela: C. zvezda 2-0, Nimburk 1-1, Gran kanarija 1-1, Turk Telekom 0-2.

P. G.