četvrtak 8. april 2010.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Dičenje bez Dike?

RUKOVODSTVO ZVEZDE NA SVOJ NAČIN PLANIRA PROSLAVU BARIJA 1991.

Dičenje bez Dike?

Ne znam hoću li biti u Beogradu 29. maja, pa zato ne isključujem da budem odsutan s proslave za proglašenje šeste Zvezdine zvezde. Iz kluba se niko ne oglašava povodom te manifestacije, iako je bila najavljena, kaže Stevan Stojanović

BEOGRAD - Il' su gluvi telefoni, il' je problem mnogo veći. Stevan Stojanović, legendarni golman Crvene zvezde, nije siguran hoće li prisustvovati proglašenju šeste Zvezdine zvezde, koje je aktuelno rukovodstvo najavilo za 29. maj. Popularni Dika, koji je u finalu protiv Olimpika iz Marseja istog dana 1991. godine odbranio penal Manuelu Amorosu i prvi podigao pehar Kupa šampiona, kaže da ga niko iz kluba nije zvao na proslavu.
Njegovo ime je pominjano u vezi s prodajom maloletnog Uroša Ćosića moskovskom CSKA, pa je posle svega Stojanović morao da napusti Zvezdu, iako niko iz rukovodstva nije naveo nijedan argument za njegovo otpuštanje.
- Ne znam hoću li biti u Beogradu 29. maja, pa zato ne isključujem da budem odsutan s proslave za proglašenje šeste Zvezdine zvezde. Imam svoj plan i program. Radim, putujem, viđam se s poslovnim partnerima, a iz kluba se niko ne oglašava povodom te manifestacije, iako je bila najavljena. I ostali momci iz te "zlatne generacije" nisu dobili bilo kakav zvaničan poziv ili program iz Zvezde. Zato nisam siguran hoću li u vreme te svečanosti biti u Beogradu - rekao je za Kurir Stevan Stojanović.
Portparol Crvene zvezde Marko Nikolovski kaže da će Stevan Stojanović dobiti poziv za 29. maj i da legendarni golman nije u nemilosti aktuelnog rukovodstva kluba.
- Proces slanja pozivnica članovima generacije iz Barija je u toku i sigurno je da će Stevan Stojanović biti pozvan, ako već i nije. On kao jedan od zaslužnih fudbalera u istoriji Crvene zvezde, kojih ima između 300 i 500, treba da se nađe na takvoj manifestaciji. Takođe, Stojanović nije u nemilosti Crvene zvezde.