četvrtak 8. april 2010.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Čović: Sve sem fuzije sa Zvezdom

NIŠTA OD OČEKIVANOG SPAJANJA DVA KOŠARKAŠKA KLUBA

Čović: Sve sem fuzije sa Zvezdom

Nema fuzije nečega što ne duguje ništa i nečega što duguje mnogo. Nećemo da stvaramo novog dužnika, već nešto novo. Mi stojimo na raspolaganju s kompletnom strukturom FMP-a, rekao je Čović

BEOGRAD - Predsednik FMP-a Nebojša Čović izjavio je danas da se klub neće fuzionisati sa Crvenom zvezdom, ali da je on raspoložen "za druge aranžmane" ovih košarkaških klubova.
On je novinarima u Beogradu kazao da spajanja klubova neće biti zbog velikih dugova Zvezde.
- O fuziji nema govora. O drugim aranžmanima ima govora. Nema fuzije nečega što ne duguje ništa i nečega što duguje mnogo. Nećemo da stvaramo novog dužnika, već nešto novo. Mi stojimo na raspolaganju s kompletnom strukturom FMP-a - rekao je Čović.
Predsednik tima iz Železnika kazao je novinarima i da je i zadovoljan i nezadovoljan rezultatima ove sezone, navodeći da mlađe kategorije imaju dobre rezultate, ali da je prvi tim podbacio.
FMP je doveo trojicu novih igrača, a zbog nediscipline je suspendovao trojicu - Nemanju Protića, Peđu Stamenkovića i Svetozara Stamenkovića.
- Nismo bili zadovoljni ključnim igračima... Grubo su prekršili klupsku disciplinu... Tražimo od igrača borbenost, jer svoje obaveze ispunjavamo na vreme, ali u skladu sa zaslugama - rekao je Čović.
On prvo nije rekao koji su igrači kršili pravilnik kluba, a to je otkrio posle pitanja novinara.
- To su Protić, Stamenković jedan, Stamenković drugi i tri tačke, jer još ispitujemo dalje grupe koje su kršile klupsku disciplinu. Dosta nam je splavova i barova i "Stefana Brauna", a dosta nam je i menadžera - rekao je Čović.