ponedeljak 8. mart 2010.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Partizan gubi korak za Zvezdom

REMI "CRNO-BELIH" SA JAVOROM UVEĆAO PREDNOST VEČITOG RIVALA

Partizan gubi korak za Zvezdom

Upitan da li je sada prvenstveno praktično rešeno, jer Partizan zaostaje pet bodova za vodećom Crvenom zvezdom, Stevanović je rekao: "To ima samo kod nas da se jednim kiksom rešava prvenstvo. Verujem da će do kraja šampionata biti još iznenađenja na obe strane", pravdao se trener "crno-belih"

BEOGRAD - Zbog nerešenog rezultata u meču protiv ivanjičkog Javora u kome "crno-beli" fudbaleri nisu našli način da probiju odbranu gostiju, Partizan na prvenstvenoj tabeli sada zaostaje pet bodova za vodećom Crvenom zvezdom.

"Crno-beli" su u prvom poluvremenu duelu sa Javorom imali terensku inicijativu, ali bez izglednih šansi. Gol gostiju pokušavali su, šutevima sa distance, da ugroze Ljubomir Fejsa i Aleksandar Davidov. Sredinom drugog poluvremena šansu za gol imao je Kleo, ali je njegov pokušaj glavom sa pet metara završio u rukama golmana Javora.

Gosti su u nekoliko navrata zapretili iz kontranapada preko Stevana Račića, a u četvrtom minutu sudijske nadoknade dve odlične prilike za Partizan propustio je rezervista Almani Moreira.
- Ne mogu da budem nezadovoljan igrom, htenjem i zalaganjem svojih fudbalera. Falio je samo gol da slika bude kompletna, ali, jednostavno, nismo iskoristili svoje šanse - rekao je Stevanović.

Upitan da li je sada prvenstveno praktično rešeno, jer Partizan zaostaje pet bodova za vodećom Crvenom zvezdom, Stevanović je rekao: "To ima samo kod nas da se jednim kiksom rešava prvenstvo. Verujem da će do kraja šampionata biti još iznenađenja na obe strane. Tek je drugo kolo u prolećnom delu prvenstva - zaključio je trener Partizana.

Trener Javora Radovan Ćurčić bio je veoma zadovoljan igrom svoje ekipe i rezultatom.
- Prezadovoljan sam ovim bodom, ovo je za nas pravi podvig. U prvom poluvremenu se nismo snašli, ali smo u nastavku odigrali bolje i imali smo više drskosti - konstatovao je Ćurčić, koji je pobrao sve pohvala zbog taktike kojom se suprotstavio favoritu iz Humske 1.