sreda 7. april 2010.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Miloševiću napadači povredili kičmu

PRETUČENI KOŠARKAŠ PARTIZANA OSTAJE U BOLNICI

Miloševiću napadači povredili kičmu

Konstatovane su lake povrede glave i prelomi dva pršljena lumbalnog dela kičmenog stuba lakšeg stepena, rekao je lekar "crno-belih"

BEOGRAD - Košarkaš Partizana Strahinja Milošević, koji je u subotu pretučen ispred novosadskog kluba "Studio", ima lakše povrede glave i prelom dva lumbalna pršljena lakšeg stepena, saopštio je lekar "crno-belih" Mladen Maksić. 

- Strahinja je odmah posle napada primljen u novosadski Urgentni centar, gde su obavljeni svi potrebni pregledi. Konstatovane su lake povrede glave i prelomi dva pršljena lumbalnog dela kičmenog stuba lakšeg stepena. Nakon 24 sata obavljeni su dodatni rutinski pregledi koji se vrše kod takvih trauma zadobijenih fizičkim nasiljem - rekao je Maksić. 

Lekar Partizana dodao je da je sve vreme bio u kontaktu sa kolegama iz Novog Sada, koji su pravovremeno pružili svoju pomoć Miloševiću. 
- Strahinja je dobro, a za sedam dana će biti obavljeni novi pregledi koji će jasnije pokazati kada će on moći da uđe u trenažni proces. Verujem da će sve biti u najboljem redu - rekao je doktor Maksić. 

Policija u Novom Sadu juče je uhapsila Bojana Mihajlovića iz Odžaka, za koga se osnovano sumnja da je napao Miloševića i njegovog oca Dušana. 

U napadu su učestvovali i Damir Mihajlović iz Odžaka i Goran Pešić i Mihajlo Smiljanić iz Novog Sada, za kojima policija intenzivno traga. 

Incident se dogodio u subotu uveče ispred kafića u Novom Sadu, kada su se Milošević i njegov otac sukobili sa radnicima obezbeđenja, koji nisu hteli da puste košarkaša Partizana da sa prijateljima uđe u lokal.