nedelja 6. septembar 2009.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Fahite za predsednika

SRPSKA TENISERKA ANA IVANOVIĆ SE IZNENADA NAŠLA U ULOZI KUVARICE BORISA TADIĆA

Fahite za predsednika

Nisam baš dobra kuvarica, nažalost. Ili, na kraju krajeva, ne znam dovoljno recepata. Tako da ne bih bila impresivna. Tadiću bih spremila fahite, one su moj specijalitet, kaže Ana

Ana Ivanović bi Borisu Tadiću za ručak pripremila fahite! Upitana šta bi predsedniku republike Srbije skuvala srpska teniserka je priznala da nije baš vešta sa varjačom kao sa reketom, ali da bi za Tadića zgotovila nešto iz „teks-meks“ kuhinje - grilovano meso u kukuruznim tortiljama, sa crnim lukom i papričicama.

Kao Romeo i Julija

Popularni hrvatski internet portal Net. hr objavio je u subotu članak pod naslovom: „Teniski Romeo i Julija: Ana umire zbog Fernanda?“ u kome se tvrdi da je „sportska ljubav veka završena krahom za najlepšu teniserku sveta“. Komšije su zabrinute što je Srpkinja, nakon eliminacije u prvom kolu US opena, objavila da će se na neko vreme isključiti iz tenisa, analizirajući sportsko posrtanje Ane Ivanović. Hrvati smatraju da je razlog tome romansa sa španskim kolegom Fernandom Verdaskom, jer „Anina igra završava tamo gde počinje ljubav“. Pozivaju se i na nedavnu izjavu jednog od najcenjenijih svetskih teniski stručnjaka Nika Bolitijerija, koji kaže da Ivanovićeva „deluje uplašeno, bez samopouzdanja, kao da ima ljubavnih problema“.


Lepa Beograđanka je nedavno dala intervju za popularni internet blog onthebaseline. com u kome joj je postavljeno nekoliko zanimljivih pitanja, a koja nemaju konkretno veze sa tenisom. O kuvanju, svojim hobijima i trima stvarima koje bi ponela u slučaju da mora da provede nedelju dana na pustom ostrvu.
Ana Ivanović predstavljena je kao jedna od najpopularnijih sportistkinja na svetu i posebno je istaknuto da 21-godišnja Srpkinja ima milione obožavalaca koji za nju misle da je šarmantna, graciozna i zabavna osoba.
 Da imate priliku da napravite obrok predsedniku Srbije, šta biste mu skuvali?
- Nisam baš dobra kuvarica, nažalost. Ili, na kraju krajeva, ne znam dovoljno recepata. Tako da ne bih bila impresivna. Verovatno bih mu spremila fahite, one su moj specijalitet - odgovorila je Ana Ivanović.
 Koje su tri stvari koje biste poneli sa sobom da morate sedam dana da provedete na pustom ostrvu?
- Moj ajpod, mobilni telefon, jer nikada ne znaš, možda bude signala, i zanimljivu knjigu.
 Iako vam trenutno ne ide baš najbolje u tenisu, šta vam daje motivaciju i energiju da se bavite ovim sportom?
- Jednostavno volim da igram tenis. Uživam u tome na isti način kao kada sam bila dete. Imam jak takmičarski duh i volim da se nadmećem. Moja najveća motivacija je da osvajam grend slemove.
 Koje su svakodnevne sitnice na koje ne obraćate pažnju, a na koje trošite novac?
- Mnogo slušam muziku i volim da imam pouzdan MP3. Trenutno koristim jedan ajpod. S obzirom koliko ga koristim, rekla bih da je veoma vredan.    

Ključne reči: