sreda 6. april 2011.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Adijev stari klub traži novac, Zvezda nije zabrinuta

Adijev stari klub traži novac, Zvezda nije zabrinuta

BEOGRAD  - Rukovodstvo bivšeg kluba fudbalera Crvene zvezde Lija Adija najavilo je da će se žaliti FIFA zato što nije isplaćen transfer, dok uprava crveno belih uverava da će izmiriti dugovanja na vreme.

Predsednik Berekum Čelsija iz Gane, Emanuel Kjeremeh, objavio je danas da Zvezda nije isplatila transfer i da odbija komunikaciju, tako da će klub morati da se žali FIFA. Cilj ovog poteza je da se Adi vrati u Ganu.

Generalni sekretar Zvezde, Andrija Kleut rekao je agenciji Beta da će klub izmiriti dugovanja i da se ne brine zbog najave žalbi FIFA.

"Crvena zvezda vrlo dobro zna svoje dugove. Istina je da postoji dug prema klubu u kome je igrao, ali on nije onoliki koliki prenose mediji, nego je mnogo manji. Klubovi će vrlo brzo postići dogovor i Zvezda će izmiriti svoje dospele obaveze", rekao je Kleut.

U medijima se navodi da Zvezda nije plaćala ništa od transfera.

"Plaćali smo rate u prošlosti, a ovaj dug je skorašnji. Mediji iz Gane pogrešno prenose visinu duga...Ne brine nas najava žalbi FIFA jer ćemo problem rešiti", rekao je generalni sekretar Zvezde.

Kleut nije želeo da kaže koliko Zvezda tačno duguje Berekum Čelsiju.
"Visina duga je stvar poslovanja između dva kluba", rekao je on.