subota 4. jul 2009.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Nokautiraću Nemca!

NENAD STANKOVIĆ VEČERAS BOKSUJE ZA TITULU PRVAKA SVETA U GBU VERZIJI

Nokautiraću Nemca!

U Novom Sadu je sve spremno za večerašnji meč za upražnjenu titulu interkontinentalnog prvaka sveta u teškoj kategoriji u GBU verziji, koji će se u 19 časova održati u hotelu „Park“. Nenad Stanković, aktuelni kralj srpskog boksa, a odnedavno, posle dobijanja krune od vladike Lavrentija, i sporta, jedva čeka duel sa nemačkim borcem Marijom Lupom i najavljuje - nokaut.
- Svaka mu čast ako izdrži svih 12 rundi - optimistički je Stanković juče nastupio i na pres-konferenciji održanoj u novosadskom „Parku“. - Ne bih da zvučim prepotentno, ali s obzirom na to da sam trenutno najspremniji i najbolji bokser na našim prostorima, a i šire, jednostavno, moram da ga pošaljem na patos! Sve sem toga teško da će me zadovoljiti.
Inače, Nenad Stanković i organizatori pripremili su pravi spektakl. Planirano je da pred meč nas bokser helikopterom sleti ispred hotela i iz letelice krene ka ringu. Dolazak su potvrdila i najveća imena jugoslovenskog boksa. Kao gosti očekuju se Marjan Beneš, Anto Josipović, Slobodan Kačar, Mirko Puzović, LJubiša Simić, Željko Mavrović, Sreten Mirković i mnogi drugi... Zanimljivo će biti u ringu i oko njega i što se zabavnog programa tiče. Duel u „Parku“ uveličaće i poznata imena srpske estrade: Maja Nikolić, Goca Božinovska, Bora Čorba, Jellena, Zijo Valentino, Slađana Delibašić, Nemanja Nikolić. Uz njih videćemo i mnoge ličnosti iz sveta sporta.
Posle spektakla u novosadskom „Parku“ Nenada Stankovića očekuje još jedan - i to krajem godine. Srpski borac će u „Beogradskoj areni“ 20. decembra boksovati protiv čuvenog Majka Tajsona za titulu šampiona planete u UBO verziji.