Glas Javnosti

Oglasila se Anelina majka nakon skandala sa Asminom

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Najednom osvanu cveće montirano, kao i sve do sada. Videli ste lažova veka, ponašanje jednog bolesnika, napisala je ona.

Tokom sinoćnje specijalne emisije "Elita", voditeljka Dušica Jakovljević je ugostila Asmina Durdžića i Aneli Ahmić i napokon se posle skoro devet meseci desilo suočavanje bivšeg ljubavnog para. Čim su se sreli u studiju je nastao karambol, pa je Aneli iznosila razne stvari iz privatnog života i tako je raskrinkavala Asmina, a on je radio istu stvar, pa je nije štedeo. 
Kada je stigla u studio, Aneli je krenula da pruži ruku Asminu koji je to odbio, a kako je pričao da je bila nemarna majka i žena lakog morala, sada se oglasila i njena majka Jasna, koja je po svaku cenu gledala kako da odbrani ćerku.
Najednom osvanu cveće montirano, kao i sve do sada. Videli ste lažova veka, ponašanje jednog bolesnika koji kaže da je gledao pornić sa Anelinom mamom, pa se drogirao sa Anelinom mamom, pa još samo da kažem pita ga da li je Sita bila sa njim, kaže nije nikada, an onda kaće da je Sita objavila film, a odakle joj film kada nikada nije bila sa njim, i koja bi to žena objavila, majka četvoro dece i uniče ima? Ljudi da li možete otvoriti oči - napisala je Jasna na društvenim mrežama. 

 

Podsećamo, kada su se Aneli i Asmin prvi put sreli u studiju televizije Pink, primetno je bilo da je Janjušević reagovao vrlo burno. Kako je kamera mogla da uhvati, bivši košarkaš je neprestano vrteo glavom, pravio grimase i mlatio rukama.

- Nismo se voleli. Ti si ta koja je najstrašnije stvari govorila za mene. Ja samo želim da te zamolim da me ostaviš na miru i ne spominješ sa drugim ljudima?! - kazao je Asmin, dok je Janjuš sve posmatrao u neverici. 



Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR