utorak 3. jul 2012.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Menadžer: Tomasov ostanak zavisi od Zvezde i Pešića

Menadžer: Tomasov ostanak zavisi od Zvezde i Pešića

Boris Gorenc menadžer Omara Tomasa, kaže da razgovori između Crvene zvezde Beograd i američkog košarkaša postoje, ali da konkretnih rezultata nema 

"Da, istina je da razgovaramo sa Crvenom zvezdom, iako još nismo dobili konkretnu ponudu. Tomas se trenutno sa porodicom odmara u Teksasu i za sada ne mogu da kažem ništa konkretno o njegovoj budućnosti", donekle je "zakopčan" Gorenc u izjavi koju prenose beogradski sportski mediji.

On je potvrdio da postoji mogućnost da Amerikanac i dogodine bude u crveno-belom.

"Naravno, sve je otvoreno... Čekamo da vidimo kakav je plan Crvene zvezde, kakva će biti ekipa za sledeću sezonu, planovi i ambicije. Realno je i da Omara trenutno traži  pola Evrope.

Nekadašnji reprezentativac Slovenije je rekao i da konačna odluka najboljeg igrača Crvene zvezde Beograd zavisi od niza faktora.

"Sigurno da zavisi od Pešića, ali i od mnogo drugih stvari. Kažem, moj klijent je bio srećan i zadovoljan u Zvezdi i tokom saradnje sa takvim stručnjakom kakav je Pešić. Prema tome, Omar ima želju da ostane sa crveno-belima ukoliko Zvezda bude imala pravu ekipu i velike planove. Znači, sve zavisi od Crvene zvezde, a ne od nas...",jasan je Gorenc.