Glas Javnosti

Porodica Mihaela Šumahera morala da povuče težak potez zbog njegovog lečenja

Svet
Autor: Glas javnosti

Lečenje slavnog vozača Formule 1 traje od kraja decembra 2013. godine

Legenda Formule 1, po mnogima najbolji vozač koji je ikada seo u neki od bolida, Nemac Mihael Šumaher i dalje je "sakriven" od javnosti.

Još od onog 29. decembra 2013. godine kada je doživeo nesreću na skijanju koju je jedva preživeo. U kakvom je stanju ne zna niko osim njegovih najbližih, koji žele da tako i ostane.

Više od deset godina lečenja, nege i brige oko čuvenog šampiona, veliki su udar na finansije pa su supruga Kora i deca odlučili da povuku prilično iznenađujući potez. Nisu to vesti koje smo želeli da čujemo, ali je očigledno da moraju da se snađu za dodatne prihode.

Stavili su na aukcijsku prodaju satove koje je Mihael kupovao ili dobijao tokom karijere, ukupno njih osam. Aukcija je zakazana za 13. maj u organizaciji čuvene kuće "Kristi", a prema procenama vrednost ponuđenih časovnika je oko 4 miliona američkih dolara.


Počastvovani smo i zahvalni što će podeliti remek-dela, koja je nosio Mihael, sa nama i drugim kolekcionarima širom sveta. Ponosni smo što predstavljamo kultne i jedinstvene satove koji pripadaju jednoj od najvećih legendi Formule 1. Biće to poseban trenutak za sve nas koji ćemo 13. maja prisustvovati ovom važnom događaju - rekao je, u ime organizatora aukcije, Remi Gulemin.


Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR