Glas Javnosti

UHAPŠENA TROJICA, ZA ŠESTORICOM SE TRAGA: Detalji zverskog napada i pljačke na Petra (20) iz Kosovske Mitrovice

Hronika
Autor: Glas javnosti

Policija je uhapsila tri osobe, a još dvoje identifikovala, dok se traga za šestim licem u vezi sa nedavnim napadom na dvadesetogodišnjeg Petra Kostića, na parkingu u severnom delu Mitrovice, kada je istovremeno i opljačkan.

U pitanju je petočlana grupa, što se moglo videti i na video snimku koji kruži mrežama, a koji se pripisuje ovom incidentu, dok je jedno od privedenih lica navodno kupilo potom ukradeni lanac.

Zamenik komandira tzv. kosovske policije za region Sever Veton Eljšani, potvrdio je ovu informaciju navodeći da petočlana grupa osumnjičenih napadača, uz lice koje je navodno kupilo ukradenu robu, nije iz Severne Mitrovice, već iz južnog rejona, i da su svi albanske nacionalnosti i muškarci.

Uhapšeni su imaju 19, 16, i 25 godina. I dok je jedan muškarac maloletan, potonji i najstariji je, kako je Eljšani objasnio, osoba koja je kupila kasnije ukradeni lanac, i on će najverovatnije biti procesuiran kroz redovnu proceduru


Slučaj napada i pljačke srpskog mladića, dogodio se, prema policijskim informacijama, 22. aprila. Prema svedočenju i preliminarnoj istrazi, više je lica napalo Petra Kostića u Čika Jovinoj ulici.

Prema njegovoj izjavi u policiji, nakon što su ga udarili teškim predmetom, odnosno ciglom u glavu, sa vrata su mu otkinuli lanac. Sve se dogodilo kada je on krenuo da uđe u jedan lokal. Odmah mu je pružena medicinska pomoć zbog povreda u predelu glave.

Međutim, policija je slučaj inicijalno zavela kao pljačku.

Ubrzo posle toga, na više Telegram grupa i drugih platformi društvenih mreža, pojavio se snimak, kako se tvrdi ovog napada, uz navode da je usnimljen iza zgrade "Sunce 3" u Kosovskoj Mitrovici.

Glas javnosti/Kossev

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR