utorak 2. avgust 2011.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Pokupovane karte za južnu tribinu Partizanovog stadiona

Pokupovane karte za južnu tribinu Partizanovog stadiona

BEOGRAD - Veliko interesovanje za ulaznice revanš meča 3. kola kvalifikacia Lige šampiona između Partizana i belgijskog Genka. Tako reći tek što su se blagajne stadiona u Humskoj 1 otvorile, planule su najpopularnije ulaznice i to one za južnu tribinu, s koje najvatreniji navijači Partizana bodre svoje ljubimce.  Prodaja je počela u 10 sati, a nedugo potom Služba prodaje je obavestila sve zainteresovane kupce da ulaznica za jug više nema u prodaji.
Oni koji još nieu kupili ulaznikcumoraće da se zadovolje onim što je preostalo. Karte će se prodajavati na blagajnama stadiona Partizana u ponedeljak i utorak, od 10 do 18 časova. Za mesto na ’severu’ navijači će morati da izdvoje 500 dinara, a za bočne delove tribina na ’istoku’ i ’zapadu’ duplo više. Karte za centralne delove ’istoka’ i ’zapada’ koštaju 1.200 dinara, dok su karte za lože 5.000 dinara i mogu da se kupe samo u prostorijama kluba.
"Napominjemo da, shodno zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama (zakon republike Srbije), licima mlađim od 16 godina neće biti dozvoljena kupovina ulaznica niti ulazak na stadion bez punoletnog pratioca, kao i da je prilikom kupovine ulaznica obavezno pokazivanje nekog identifikacionog dokumenta (lična karta, pasoš). Maksimalan broj ulaznica po jednom kupcu je četiri", kaže se u saopštenju Partizana.
Ovogodišnje sezonske ulaznice Partizana važiće i za meč sa Genkom, a njihova prodaja na dan utakmice će se odvijati do 14 na stadionu Partizana.
Kapije stadiona za posetioce u sredu biće otvorene dva sata pre početka meča, od 18.45. časova