nedelja 2. maj 2010.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Balotelija pokušali da ubiju?!

Kontroverzno ponašanje Interovog igrača Marija Balotelija pobudilo mržnju među navijačima

Balotelija pokušali da ubiju?!

Neko mu je odvio šrafove na točku automobila, kaže menadžer Mino Rajola

MILANO - Bacanje Interovog dresa za vreme polufinala s Barsom, sukob sa Žozeom Murinjom i Markom Materacijem, navlačenje Milanovog dresa pred TV kamerama - sve je to radio Mario Baloteli... Tamnoputi Italijan zaratio je s kim god je mogao i usput navukao bes Interovih navijača.

Baloteli je pažnju počeo više da privlači svojim kontroverznim ponašanjem nego igranjem. Tako je pri povratku u Milan posle slavlja zbog pobede protiv Barselone igračima Intera priređen veličanstven doček, ali - ne i Baloteliju. Njega su navijači ispratili glasnim zvižducima, posle čega je on briznuo u plač.

Da li su razlog za takvu pomalo detinjastu reakciju bili pogrdni povici koji su mu se kao bumerang vratili za njegove ranije provokacije ili je u pitanju nešto drugo, zasad stopostotno nije poznato.
U medije je procurela informacija da je Balotelija neko hteo da ubije. Mržnja je, nagađa se, poprimila potpuno drugačiju dimenziju, pa se Baloteli slomio kad je čuo da neko želi da mu naudi.

- Otkrio je da mu je neko odvrnuo sve šrafove na jednom od točkova automobila. Da nije bio oprezan na putu mogao je da pogine - rekao je Balotelijev menadžer Mino Rajola.
Menadžer nikoga nije prozvao, ali je napomenuo da je za ovakvu situaciju u klubu kriv Žoze Murinjo.

- Murinju je trebao neprijatelj u svlačionici, a Mario je upao u njegovu zamku. U poslednjih osam, devet meseci, mog klijenta u tom klubu baš niko nije zaštitio. Ponekad se Mario čak boji da ode na trening. Baloteli se za svoje grehe izvinio, ali nisam čuo da su to učinili oni koji su ga napadali - zaključio je Rajola.