utorak 2. mart 2010.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Nimburk pada uz pomoć "delija"

"CRVENO-BELI" KOŠARKAŠI VEČERAS IGRAJU ODLUČUJUĆU UTAKMICU EVROKUPA

Nimburk pada uz pomoć "delija"

Svi oni koji su svesni koliko nam je bitna ova utakmica, neka dođu u "Pionir". Pravi navijači znaju šta nam sutrašnji duel znači i pored toga što, možda, za nekog nije dovoljno atraktivno ime rivala, pozvao je navijače Zvezdin trener

Utakmica sezone je pred košarkašima Crvene zvezde! Sve sjajne igre u Evrokupu sada su u drugom planu, a želja je usmerena samo na pobedu nad Nimburkom (20 - RTS 2). Računica je jasna, trijumf "crveno-bele" vodi ka četvrtfinalu, a moguće je da kao prvoplasirana ekipa u grupi obezbede prednost domaćeg terena.
- Dolazi nam ekipa koja je jasno pokazala svoje ambicije i dovođenjem novog igrača na poziciji četiri Ciarasa. Radi se o timu koji ima uspostavljen sistem i svake godine ide korak napred. Nosioci igre nisu češki košarkaši, ali ne smemo da zaboravimo Bendu i Sokolovskog - kaže Trifunović.
Zvazdašima će svakako biti neophodna pomoć sa tribina jer tako, uz svog šestog igrača, uvek pružaju bolje partije.

Evrokup, 5. kolo
Grupa L: Turk telekom - Gran Kanarija (18.15), Crvena zvezda - Nimburk (20). Tabela: C. zvezda 3-1, Gran Kanarija 2-2, Nimburk 2-2, Turk Telekom 1-3.


- Ne treba pričati previše o značaju utakmice. Svi oni koji su svesni koliko nam je bitna ova utakmica neka dođu u "Pionir". Pravi navijači znaju šta nam sutrašnji duel znači i pored toga što, možda, za nekog nije dovoljno atraktivno ime rivala - pozvao je navijače Zvezdin trener.
Trifunović je naglasio da alibi ne želi da traži u povredama, ali i da zdravstveni bilten nije sjajan.
- Bakić je već dve nedelje van terena, Videnov već duže vreme ima probleme sa zglobom, ali verujem da će biti u timu sutra. Ono što nam predstavlja dodatni problem jeste povreda Nedovića koji se povredio u prvom poluvremenu duela u Zagrebu - kaže Trifunović.