utorak 2. mart 2010.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Muke po Opači

BIVŠI MENADŽER "CRVENO-BELIH" KOŠARKAŠA JOŠ NIJE RAZDUŽIO PAPIRE

Muke po Opači

Zaista ne znam da li se radi o javašluku ili nameri, ali činjenica je da nema ugovora jednog našeg igrača, kao i nekoliko aneksa. To je prosto neverovatno, jer se radi o najvećem kapitalu koji klub ima. Srećom da su nam menadžeri izašli u susret, žalio se Pavlović

Bivši generalni menadžer KK Crvena zvezda Milan Opačić tvrdi da je radio po ovlašćenjima i da se sva dokumentacija nalazi u klupskim prostorijama! On je dodao da, ukoliko članovi nove uprave "crveno-belih" imaju neke nedoumice, mogu da ga pozovu, pa da se taj problem reši.
Mirko Pavlović, koji je preuzeo Opačićevu funkciju, obelodanio je da je u klubu zatekao javašluk, odnosno da ugovor jednog igrača nedostaje, kao i aneksi ugovora još nekoliko košarkaša.
- Ne želim da polemišem s njima preko medija. Radio sam pravilno u skladu sa svojim ovlašćenjima. Pročitao sam navode u kojima kažu da nešto od dokumentacije nedostaje, a ja kažem da je sve u klubu. Ukoliko imaju neke nedoumice, neka me pozovu, pa da rešimo problem. Očigledno da ovoj novoj upravi treba malo više vremena da se uigra - poručio je Milan Opačić.

Sa druge strane, sadašnji generalni menadžer Zvezde Mirko Pavlović kaže da je u kancelariji zatekao haos i da je morao da kontaktira menadžere pojedinih igrača kako bi sakupio potrebnu dokumentaciju.

Bjelica ide na leto?
Pavlović tvrdi da trenutna situacija neće uticati na prevremeni odlazak igrača sa Kališa. Međutim, situacija sa talentovanim reprezentativcem Nemanjom Bjelicom je takva da mu ugovor ističe posle sezone 2010/2011, tako da Zvezda, ukoliko ne želi da Bjelica ode bez obeštećenja, mora da ga ponudi tržištu već na leto. Još jedna od opcija je da Bjelica pristane na produžetak ugovora.


- Zaista ne znam da li se radi o javašluku ili nameri, ali činjenica je da nema ugovora jednog našeg igrača, kao i nekoliko aneksa. To je prosto neverovatno, jer se radi o najvećem kapitalu koji klub ima. Srećom da su nam menadžeri izašli u susret, pa ćemo sve da sredimo - rekao je Pavlović i dodao:
- Sada mi je prioritet da menadžerski deo dovedem u red i podignem na viši nivo. Morali smo i da pozovemo i revizorsku kuću kako bi se skeniralo pravo finansijsko stanje u klubu.