utorak 2. mart 2010.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Janković rođeni "orao"

VEZISTA ĐENOVE OBRADOVAN PONOVNIM POZIVOM U REPREZENTACIJU SRBIJE

Janković rođeni "orao"

Konačno sam se vratio. Imao sam ogroman motiv da se što pre oporavim, jer želim da se nametnem selektoru Antiću. Poziv mi mnogo znači, bolji poklon za rođendan od odlaska s timom u Alžir nisam mogao ni da zamislim, rekao je reprezentativac koji je među kolegama proslavio 26. rođendan

Na 26. rođendan Boško Janković se ponovo vratio u reprezentaciju iz koje je izašao silom prilika pre šest meseci, posle teške povrede i operacije ligamenata kolena. Vezni igrač Đenove kaže da bolji poklon nije mogao da poželi od poziva u nacionalni tim, s kojim ga očekuje sutra prijateljska utakmica u Alžiru pred punim tribinama stadiona 5. juli.
- Bilo je teško da se izdrži toliki period bez igre i terena, ali konačno sam se vratio. Imao sam ogroman motiv da se što pre oporavim, jer želim da se nametnem selektoru Antiću. Poziv mi mnogo znači jer pokazuje koliko ekipu povezuje zajedništvo. Bolji poklon za rođendan od odlaska sa timom u Alžir nisam mogao ni da zamislim - rekao je Boško Janković.

Još jedan ugovor

Predsednik FSS Tomislav Karadžić i generalni direktor cementare Lafarž iz Beočina Kostin Bork potpisali su ugovor o partnerstvu dve kuće. Karadžić je izrazio zadovoljstvo što se zaokružuje sponzorski pul koji će pomoći srpskom fudbalu da lakše podnese sve probleme, dok je Bork zanimljivim komentarom pokazao kakvi problemi njega muče.
- Kao Rumun volim fudbal, ali sve dok ne dođem u priliku da gledam kako Srbija pobeđuje nacionalni tim moje zemlje - rekao je Bork.


Reprezentativci Srbije su i pre dolaska u Kovilovo bili obavešteni o euforiji u kojoj Alžirci dočekuju njihovo gostovanje.
- Saznao sam da su karte za naš meč planule samo nekoliko sati pošto su se blagajne otvorile. Reč je o naciji koja voli fudbal, tako da će navijači napraviti odličnu atmosferu za jednu vrhunsku utakmicu. Mi smo već navikli da igramo u takvom ambijentu, pa se nadam najboljem u Alžiru.
Zajedno sa nacionalnim timom u Alžir putuje političko-privredna delegacija Srbije, koju predvode ministri Mlađan Dinkić, Dragan Šutanovac i Snežana Marković-Samardžić.