utorak 2. mart 2010.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Amerima frka od Srba i Arene

AMERIČKI DUBL IGRAČI BRAĆA BRAJAN SVESNI VELIKOG ISKUŠENJA U BEOGRADU

Amerima frka od Srba i Arene

Ukoliko meč u dublu bude odlučivao pobednika, očekujem da 20.000 navijača Srbije pravi buku nakon svakog poena. Ipak, mi se za taj obračun spremamo kao za finale gren slema i uradićemo sve da pobedimo, kaže Mark Brajan

Američki teniseri Bob i Mark Brajan uplašeni su od atmosfere koja ih očekuje u Beogradskoj areni na mečevima Dejvis kupa, koji će biti odigran u srpskoj prestonici od 5. do 7. marta. Oni tvrde da su svesni da će 20.000 bučnih srpskih navijača tokom svakog meča praviti paklenu atmosferu na tribinama i misle da je igranje tenisa pred beogradskom publikom jedinstveno iskustvo.
- Gostovanje u Srbiji svi zovemo disturbija. Znam da će svih 20.000 navijača na tribinama Beogradske arene navijati protiv nas, kao i daće praviti veliku buku. Nadam se da ćemo uspeti da se odupremo takvom pritisku - kazao je Bob Brajan za zvanični internet sajt Dejvis kupa.
Njegov brat i partner u dublu Mark smatra da će u Beogradu igrati pred najbučnijom publikom u karijeri.
- Biće pakleno teško. Susret u Beogradskoj areni biće verovatno jedinstveno iskustvo za svakog od nas. Znam šta nas čeka i svestan sam da će to biti najbučnija publika pred kojom sam ikad igrao. Ukoliko meč u dublu bude odlučivao pobednika, očekujem da 20.000 navijača Srbije pravi buku nakon svakog poena. Ipak, mi se za taj obračun spremamo kao za finale gren slema i uradićemo sve da pobedimo - rekao je Mark.