četvrtak 2. februar 2012.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > FSS najavio skupštinu, o izborima ni reči

FSS najavio skupštinu, o izborima ni reči

BEOGRAD - Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije (FSS) zakazao je skupštinu te organizacije za petak 17. februara u Sportskom centru u Staroj Pazovi. Skupšstina će biti održana od 13 sati, a njoj će prethoditi sednica Izvršnog odbora nacionalnog saveza, koja je na programu istog dana sa početkom u 11 sati.

Sednica Odbora za hitna pitanja, kojom je predsedavao predsednik FSS Tomislav Karadžić, održana je u proširenom sastavu, jer su joj prisustvovali i predstavnici regiona.

Razmatrane su brojne aktuelne teme, a pored zakazivanja skupštine FŠ, odlučeno je da naredna sednica Odbora za hitna pitanja bude održana 8. februara i tom prilikom razmatraće se sva dokumenta bitna za sprovođenje dnevnog reda skupštine, Statuta FŠ, Poslovnika o radu skupštine i finansijskog izveštaja.

U okviru redovnih priprema za skupštinsko zasedanje sastanke će održati i sve neophodne instance. Sutra će u Beogradu biti održana sednica Komisije za pravna pitanja, dok su sednice Finansijske komisije i Nadzornog odbora zakazane za 6. februar.

Odbor za hitna pitanja usvojio je Pravilnik o radu Arbitražnog suda FSS i on je prosleđen na javnu raspravu do 30 dana. Takođe su usvojena i dva nova pravilnika - Pravilnik o licenciranju i finansijskom fer-pleju za takmičenja u organizaciji UEFA i Pravilnik o statusu i osposobljavanju komesara za bezbednost FSS.