ponedeljak 1. mart 2010.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Stamenković sačuvao Zvezdu

"CRVENO-BELI" FUDBALERI ZADOVOLJNI STARTNOM POBEDOM, ALI NE I IGROM

Stamenković sačuvao Zvezdu

Morao sam da budem veoma skoncentrisan. Tokom čitavog meča je bilo malo pravih prilika i samo jedna neopreznost je mogla da promeni tok čitavog susreta. Istakao bih da nas je tenzija omela da bolje odigramo, rekao je golman "crveno-belih"

Jeste Crvena zvezda uspela da savlada ekipu Jagodine (1:0) u prvom meču nastavka Jelen Superlige, ali igra koju su fudbaleri trenera Vladimira Petrovića pružili u subotu na svom stadionu ne može nikoga da zadovolji. Ipak, poznato je da se u fudbalu pamti isključivo rezultat, a da on bude dobar pobrinuo se Nikola Ignjatijević pogotkom iz slobodnog udarca.

- Presrećan sam. Pre svega zbog naših navijača, ali i svog prvog pogotka u dresu Crvene zvezde. Utakmica protiv Jagodine nije bila laka i za nas je veoma važno što smo osvojili bitna tri boda za nastavak šampionske trke. Akcija posle koje sam postigao pogodak nije uigrana na treningu, već je u pitanju inspiracija kapitena Nikole Lazetića. On je prilikom prekida video da sam slobodan, dozvao me i pravovremeno uposlio, a na meni je bilo samo da plasiram loptu u nebranjeni deo mreže - objašnjava Ignjatijević.

Ukoliko bi se zaključak izvodio samo na osnovu suvog rezultata, Nikola Ignjatijević bio bi junak Zvezdine pobede, ali svako ko je gledao utakmicu složio bi se sa konstatacijom da je golman Saša

Stamenković imao presudnu ulogu u trijumfu domaćeg tima.
- Morao sam da budem veoma skoncentrisan. Tokom čitavog meča je bilo malo pravih prilika i samo jedna neopreznost je mogla da promeni tok čitavog susreta. Istakao bih da nas je tenzija omela da bolje odigramo. Publika je bila fantastična i na njihovim krilima smo došli do veoma važne pobede - zaključio je standardni golman "crveno-belih".
 

S. R.