ponedeljak 1. mart 2010.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Adžić bez pardona

SPORTSKI DIREKTOR CRVENE ZVEZDE ODGOVORIO NA PROZIVKU IZ JAGODINE

Adžić bez pardona

Verujem da će gospodin Milanović razmisliti kada sledeći put bude koristio taj termin uz ime Crvene zvezde, jer je on daleko primereniji onome što je on radio prošle godine - dodao je Adžić, ne želeći da precizira na šta misli.

BEOGRAD - Sportski direktor Crvene zvezde Ivan Adžić odbacio je optužbe predsednika fudbalskog kluba Jagodina Gorana Milanovića da je beogradska ekipa do pobede u subotnjem susretu stigla na neregularan način.
- Milanović je tek drugu godinu na čelu superligaša, pa ima vremena da nauči da kada spominje srpsku fudbalsku instituciju ne treba da priča o lopovluku - kazao je Adžić u saopštenju.
- Verujem da će gospodin Milanović razmisliti kada sledeći put bude koristio taj termin uz ime Crvene zvezde, jer je on daleko primereniji onome što je on radio prošle godine - dodao je Adžić, ne želeći da precizira na šta misli.
Milanović je ranije ocenio da je sudija subotnje utakmice 16. kola Jelen Super lige Miodrag Gogić pogrešio kada je dosudio penal za Crvenu zvezdu, koji nije iskorišćen, ali i prekršaj posle koga je Nikola Ignjatijević postigao jedini gol na meču.
Predsednik Jagodine je, između ostalog, naveo da gledaoci na pojedinim utakmicama, posebno na onima s klubovima iz Beograda, nemaju šta da vide osim krađe i lopovluka.
- Njegove izjave najbolje govore o njemu samom... Naš subotnji meč je gledalo više publike nego sve ostale utakmice Super lige tog dana, a sigurno nisu došli da gledaju Jagodinu. Osim toga, Goran Milanović je poslednji čovek u srpskom fudbalu koji ima pravo da komentariše suđenje - istakao je Adžić.
- Jasno nam je i da smo podizanjem Zvezde koja je bila skoro uništena i časnim i poštenim radom poremetili planove mnogih u srpskom fudbalu. Milanovićeva izjava je samo deo plana da se svaki uspeh Zvezde omalovažava - kaže sportski direktor Zvezde.