nedelja 29. jun 2008.
RSS
• Slobodno vreme •
Početna > Slobodno vreme > Jer ti se ljubiš na tako dobar način...

Popularna astrologija: Stil ljubljenja po horoskopskim znacima

Jer ti se ljubiš na tako dobar način...

OVAN: LJubi upečatljivo, energično i snažno. Ako išta znaju onda je to kako treba ljubiti. Kako zapaliti partnera. Ovaj znak ljubljenju pristupa kao bilo čemu drugom u životu - oduševljeno i impulsivno. Poljupci su prepuni zadovoljstva, brzi, strasni.

BIK: LJubi se lagano, senzualno i čvrsto. A to je jedan od razloga zbog kojih i veze Bikova traju duže nego drugih znakova. Bikovi imaju posebno razvijen osećaj dodira, zbog toga će vas pre poljupca maziti, dirati po ramenu... Poljupci su nežni i mogu trajati satima.

BLIZANAC: Poljubac Blizanca je raznolik, zanimljivi i brzo promenljiv. Blizanci vas prilikom poljupca sigurno neće razočarati. Ipak, pre poljupca moraćete da se načekate. Poljupci su im često isprekidani smešnim opaskama ili kikotanjem.

RAK: Poljubac je lagodan, nekako „poznat“ i jednostavno dobar. Rakovi ne oduševljavaju pri prvom poljupcu, ali stvaraju udobnost i dobar osećaj. Ne libe se da iniciraju poljubac. Poljupci Raka su nežni i topli i nikad ne prestaju.

LAV: I poljupcima teži da vas vas obori s nogu. Jednostavno oduševljava, a za njegov poljubac se stoji u redovima. Sa njima se treba opustiti. LJube divlje i neobuzdano... i očekuju aplauz za izvođenje...

DEVICA: Oni to rade pažljivo, osećajno i savršeno. Pošto ne vole nered, i atmosfera pre poljupca mora da bude savršena. NJihov je poljubac potpun. Poljupci Device su toliko nežni da ih partner oseti tek kada prestanu.

VAGA: Žive da bi udovoljile partneru i očekuju i da njihov partner živi kako bi udovoljio njima. Svaki poljubac koji podele s nekim je jedinstven. A užitak ljubljena s njima biće isti i posle pola veka provedenih zajedno.

ŠKORPIJA: Strastveno je druga reč za poljubac Škorpiona. Sve rade sa strašću pa tako i ljube. Često preskače poljupce i prelazi na.... šta god da im padne na pamet.

STRELAC: Uvek žele više. Mnogo pružaju, a hoćete da ih osvojite poljupcem, obratite pažnju šta vole i ponavljajte to bezbroj puta. Poljupci su iznenađujući i spontani, a i onaj koga ljubite želi još...

JARAC: Retko se odlučuju prvi na poljubac. A kada ga napokon uhvatite na trik i dobijete poljubac, ljube elegantno, prefinjeno i nepotpuno.  Za njih su poljupci ponekad momenti u kojima rasteruju zamor i odgone stres koji se nagomilao tokom dana.

VODOLIJA: NJihovi poljupci su drugačiji i cilj im je da ostanu zapamćeni. Vole iznenadne i neobične poljupce, posebno od osoba koje im nisu slične. Ako ih želite, budite što različitiji. Drugi način je da se pravite da vas ne zanima. Za njih su poljupci izuzetno vlažni i vole da ljube širom otvorenih očiju.

RIBE: Poljubiće vas samo ako lepo mirišete. Zbog toga su velike količine parfema nužne. Oni će vas ljubiti nežno, osećajno i pažljivo. Uzvratite na isti način. Dok se ljube, oči su im prepune zvezda, a poljupci su romantični i dugo traju.