četvrtak 29. april 2010.
RSS
• Slobodno vreme •

Horoskop

 OVAN

(21.3.- 20.4.) 

Ako se bavite poslom koji podrazumeva neku vrstu usluge ili česta putovanja, predstoji vam uvećanje prihoda, najverovatnije u saradnji sa Rakom ili Vagom. Bićete u centru pažnje.

 BIK

(22.4.- 21.5)

Pokušajte da budete što je moguće praktičniji u svom razmišljanju i ne podležite panici ma o čemu da se radi, posebno ako zaturite neki dokument ili ako zaboravite da uradite nešto što ste obećali.

 BLIZANCI

(22.5.- 21.6.)

Članovi porodice će u vama tražiti nekoga ko lako može da nađe rešenje za svaki problem, i obrnuto, oni će smatrati da i vi treba da date neki doprinos porodici. Mogući su dobici.

 RAK

(22.6. - 22.7.)

Pazite da nikome ne poveravate svoje skrivene tajne, jer ih jedna žena bliska vašoj porodici može nekome odati. Vaša duša žudi za putovanjima i provodom, a to vam se može i ostvariti.

 LAV

(23.7.- 22.8.)

Današnji dan može biti naporan jer ćete morati da slušate šefa kako sažaljeva samog sebe bez ikakve osnove. Naći ćete mu se pri ruci konkretnom pomoći, ali i savetom.

 DEVICA

(23.8. - 22.9.)

Mnogo toga će se očekivati od vas, da podmetnete leđa i gde treba i gde ne treba, ali, u stvari, previše se opterećujete nepotrebnim problemima. Budite efikasniji, utoliko pre što imate na koga da se oslonite.

 VAGA

(23.9. - 22.10.)

Danas vas čekaju mnogobrojna uzbuđenja, posebno ako volite da budete u centru pažnje. Lavovi vam se udvaraju ili će pokušati da vas nagovore da radite za njih na nekom kreativnom projektu.

 ŠKORPIJA

(23.10.- 22.11.)

Brzopletost u svakom pogledu može doneti probleme. Neko će želeti da vas angažuje na poslu koji neće biti tako dobro plaćen kako bi trebalo, ali vi ćete ga ipak prihvatiti.

 STRELAC

(23.11.- 21.12.)

Inspirativni ste i spremni da radite do duboko u noć. Ako vas budu pozvali da negde izađete, bilo prijatelji ili poslovni saradnici, prihvatite poziv, imaćete šta da čujete.

 JARAC

(22.12.- 20.1.)

Niste baš „dete" Meseca, ali u Škorpiji vam može doneti dosta uzbuđenja, posebno u kasnim večernjim satima. Očekujete poziv prijatelja i priliv novca. Neko će vam dosađivati svojim problemima.

 VODOLIJA

(21.1.- 19.2.)

Intrigira vas osoba prisutna u javnosti koja drži do sebe, ili vi mislite da je preterano arogantna, samovoljna ili uobražena. Ako vam je stalo do saradnje sa njom, budite taktičniji.

 RIBE

(20.2.- 20.3.)

Osećate priliv pozitivne energije. Pun Mesec koji će se dogoditi narednog dana u Škorpiji u vašem polju inostranstva omogućava vam da preko predstavnika ovog znaka nađete posao van zemlje.