nedelja 20. jul 2008.
RSS
• Slobodno vreme •
Početna > Slobodno vreme > LJubav preko žice

Popularna astrologija - Kako koji zodijački znak telefonira

LJubav preko žice

Svaki znak je sam po sebi različit, pa tako je i način na koji telefoniraju totalno drugačiji. Setite se nekih prijatelja, simpatija, ljubavi... i telefoniranja s njima, pa uporedite!

O V A N: Uvek vam zvuči kao da izdaje naređenja, čak i kada izjavljuje ljubav... Ovnovi vole da telefoniraju jer na taj način kao pravi lideri mogu da komanduju i nekome ko nije u njihovoj blizini. Ako želite da imate uspešnu telefonsku komunikaciju s njima, govorite blago i umirujuće.

B I K: Senzualni Bikovi imaju dara za slatkorečivo zavođenje, pa im telefon služi kao sredstvo za šarmiranje. U stanju su da pomalo lenjim i erotizovanim glasom satima pričaju. U slučaju da ste nabasali na udvarača ovog znaka, spremite se za maratonski razgovor preko žice, jer će on u svakom trenutku želeti da zna gde se njegova ljubav nalazi.

B L I Z A N C I: Blizanci doživljavaju telefon kao svog rođaka, što nije čudno s obzirom na to da su oni kao i ovaj aparat, pravi velemajstori za komunikaciju. Govore brzo jer bi hteli da glas prati brzinu misli, i argumentovano, tako da ćete morati da zadovoljite ove kriterijume ukoliko želite da budete njihov sagovornik.

R A K: Oni telefon doživljavaju kao sredstvo koje im pomaže da u trenucima kada nisu pored vas provere da slučajno niste zaboravili da jedete, obučete toplu odeću, popijete lek...

L A V: Zaljubljeni Lav zvaće kada oseti potrebu da vas čuje, bez obzira na to koliko je sati u tom trenutku. Zvaće vas i kada zna da spavate, jer on je kralj, a njemu je sve dozvoljeno...

D E V I C A: Ako ste se dogovorili sa Devicom da vas pozove telefonom u pet sati, onda slobodno navijte sat u to vreme, jer su precizni i veoma savesni. Ništa ne može da iznervira ove ljude kao nepoštovanje dogovora.

V A G A: Ukoliko je u vašem tonu prisutan makar i prizvuk disharmonije, budite sigurni da će to Vaga nepogrešivo registrovati. Vage će odmeriti na svojim tasovima svaku nijansu i emociju u vašem glasu, pa vam preporučujemo da ne pokušavate da zavarate Vagu rečenicom: „Ma, dobro sam, nije mi ništa.“

Š K O R P I J A: Ako vas jedna Škorpija ubraja u osobe od poverenja, onda vam život uopšte neće biti jednostavan. Moraćete stalno da budete na usluzi njenim, u najmanju ruku, čudnim raspoloženjima, uvek spremni da podignete slušalicu i slušate sve o njenim mračnim uglovima duše.

S T R E L A C: Ukoliko ste depresivni, najjednostavniji je da podignete slušalicu i okrenete broj telefona osobe u ovom znaku... Sa druge strane čućete veselog, živahnog Strelca, uvek punog entuzijazma, čije je dobro raspoloženje apsolutno lekovito i delotvorno...

J A R A C: Jarčevi su toliko strogi da se ponekad plašite da im telefonirate. Ako hoćete da otopite ledenog Jarca, recite mu nekoliko nežnih reči ili pristojnih šala i čudo će se desiti... NJima je potreban smeh kako bi pustili svoje kočnice i zauzdali svoju urođenu ozbiljnost.

V O D O L I J A: Oni uveliko upražnjavaju savršenije metode komuniciranja - telepatiju... Ne iznenađujte se ako čujete u glavi glas Vodolije! Ne brinite, niste postali šizofreničar, to vam samo vaša omiljena Vodolija šalje telepatsku izjavu ljubavi!

R I B E: Kada budete čuli glas Ribe, imaćete utisak da se celo morsko carstvo preselilo u vaš telefon. Oni su nežni i osećajni, tako da od njih uglavnom ne očekujte ništa drugo osim blagih i umirujućih reči....