Glas Javnosti

SAHRANJEN BRAT DANKINOG UBICE: Otac i brat nisu došli

Hronika
Autor: Glas javnosti

Na seoskom groblju u Zlotu kod Bora danas je sahranjen Dalibor Dragijević, brat prvoosumnjičenog Dejana u slučaju nestanka i monstruoznog ubistva dvogodišnje devojčice iz Bora.

Rodbina je danas, u prepodnevnim satima, pristizala u porodični dom na sahranu preminulom Daliboru, koji je pre smrti trebalo da bude saslušan u prostorijama Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru.

Podsetimo, on se sumnjičio za prikrivanje dela i pomaganje bratu u sakrivanju tela svirepo ubijene male Danke Ilić (2) koja je nestala 26. marta u obližnjem naselju Banjsko polje. Njeno telo još nije pronađeno.

Daliborova smrt dodatno je otežala celu potragu, a nakon što bude sahranjen na seoskom groblju, očekuje se nastavak potrage za posmrtnim ostacima nesrećno stradale devojčice.


(Foto: Privatna arhiva)

Dalibor je sahranjen oko 14 časova, a ožalošćeni su na groblje došli sa 12 vozila, zajedno sa majkom Svetlanom.

Dalibor je dovezen u limenom kovčegu, a uhapšeni brat Dejan i otac Radoslav nisu prisustvovali sahrani zbog donesene odluke Višeg javnog tužilaštva.

Oko 13.30 sati telo je poslednji put provezeno pored porodične kuće preminulog brata prvoosumnjičnog za ubistvo devojčice.



Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR