sreda 30. jun 2010.
RSS
• Reflektor •
Početna > Reflektor > Bili Ajdol umalo da ne nastupi na Ušću

Bili Ajdol umalo da ne nastupi na Ušću

BEOGRAD - Engleski roker Bili Ajdol (Billy Idol) zbog najavljene jake kiše imao je polovične izglede da uopšte nastupi završne večeri "Ušće festa" 21. juna u Beogradu, navodi njegov gitarista Bili Morison (Morrison).
- Bilo je 50 odsto izgleda da ćemo uopšte svirati. Odluka je bila da izađemo na binu malo ranije kako bi prestigli nadolazeću oluju i uspeli smo da odsviramo sat i po pre nego što se nebo otvorilo - navodi Morison u svom redovnom blogu o toku turneje na zvaničnoj internet strani pevača.
Morison primećuje da je "publika u Srbiji najblaže rečeno zaglušujuća", pa su Ajdol i njegov bend morali adekvatno da odgovore "trčeći po bini i dajući sve od sebe".
Prema njegovim rečima, posle "sjajne predstave" u Beogradu, Ajdol i njegovi muzičari su popadali od umora kad su stigli do svog autobusa, kojim su krenuli na sledeći koncert u Zagreb.
Promoter "Mjuzik star" je ranije saopštio da je menadžment Bilija Ajdola tražio da engleski muzičar ranije izađe na binu zbog lošeg vremena u Beogradu, čime je otkazan najavljeni nastup pevačice Slađane Milošević.