četvrtak 29. april 2010.
RSS
• Reflektor •
Početna > Reflektor > Džulija Roberts najlepša žena na svetu

Džulija Roberts najlepša žena na svetu

LOS ANĐELES - Američka glumica Džulija Roberts (Julia) najlepša je žena na svetu prema proceni časopisa Pipl (People), koji joj je tu titulu dodelio četvrti put.

Pranje zuba i prepuštanje profesionalcima nekih stvari, kakve su farbanje kose i depilacija, stvari su koje Džulija Roberts uvek ima na umu, kazala je glumica u intervjuu povodom dobijanja titule najlepše na svetu.

"Nikada nije bila lepša. Toliko je srećna i ispunjena i to se vidi", rekao je magazinu Rajan Marfi (Ryan Murphy), režiser filma "Eat, Pray, Love" sa Džulijom Roberts, koji u avgustu stiže u bioskope.

U 43. godini, Džulija Roberts je majka troje dece, petogodišnjih blizanaca Hejzel (Hazel) i Fineusa (Phinnaeus) i dvogodišnjeg Henrija (Henry). Za kamermana Denija Modera (Danny) (41) udala se 2002. U februaru je postala svetska ambasadorka kompanije "Lankom" (Lancome).

"Zabavno je dobiti takvu karijeru u ovim godinama", kazala je glumica.

Članovi tima koji se brine o izgledu Džulije Roberts ispričali su da je glumici dva sata dovoljno da se spremi za bilo koji događaj, uključujući dodelu Oskara. "Nema tu ničega novog. Veruje da mora da vam bude udobno, da morate da se dobro provedete", kazao je njen dugogodišnji frizer Serž Norman (Serge Normant).

Njen kolega Džordž Kluni (George Clooney) kazao je da lepota Džulije Roberts dolazi iznutra. 

"Postoji razlog zašto je Džulija bezvremena lepotica, a to nema nikakve veze sa njenim izgledom. To ima veze sa tim ko je ona", objasnio je Kluni.