subota 28. jun 2008.
RSS
• Reflektor •
Početna > Reflektor > Barba na bis

Popularni Vlado Georgiev drugi put nastupa na Letnjoj pozornici u Nišu

Barba na bis

Posle sinoćnjeg odličnog koncerta na Letnjoj pozornici u Nišu, popularni i atraktivni mladi kantautor Vlado Georgijev nastupa i večeras za sve svoje obožavaoce u Konstantinovom gradu.

Vlado je, kao i uvek, svojoj publici pružio odličnu zabavu, a nema sumnje da će oni koji vole Barbinu muziku i večeras uživati uz hitove popularnog pevača: „Ti i ja“, „Živim da te nađem“, „Anđele“, „Jedina“, „Sama bez ljubavi“, „Tropski bar“, „Do svitanja“, „Lažni ljudi“, „Mi nismo mi“, „Reci mi da znam“, „Nisam kao on“, „Bolesni od ljubavi“, „Lagala si me“, „Zbogom ljubavi“...
Kako na njegovim koncertima uvek vlada posebna magija, atmosfera je vrela od prvog do poslednjeg minuta, posetioci imaju želju da dođu ponovo, jer ovaj kompozitor i izvođač zaista odlično peva i više nago sjajno izgleda i kod njega nema foliranja i nikoga neće čuditi ako i koncert u banjalučkom „Kastelu“ 6. jula bude fantastičan.

Na svojoj maloj letnjoj turneji Georgiev će u dve navrata pevati i u rodnom Herceg Novom, i to 22, 23. i 24. jula, kao i 9, 10. i 11. avgusta.