četvrtak 25. februar 2010.
RSS
• Reflektor •
Početna > Reflektor > Željko Josimović u duetu sa Remosom i Anom Visi

SREBRNI EVROVIZIJSKI MOMAK PROVERIO POPULARNOST U GRČKOJ

Željko Josimović u duetu sa Remosom i Anom Visi

Pevač je u posetu grčkoj prestonici išao kako bi obavio završne razgovore sa tamošnjim ogrankom jedne svetski poznate produkcijske kuće

ATINA - Stopama Kikija Lesandrća čije je ime u Grčkoj sinonim za uspešnu karijeru stranca u ovoj državi i srebrni evrovizijski momak Željko Jokismović (na fotografiji sa Anom Visi) kreće u ozbiljne poslove u ovoj zemlji bogate muzičke tradicije. Joksimović se ovih dana vratio se iz poslovne posete grčkoj prestonici, gde je tokom prošlog vikenda obavljao završne razgovore sa tamošnjim ogrankom jedne svetski poznate produkcijske kuće.

Joksimović poslovnu posetu Eladi iskoristio i da se vidi i svojim dugododišnjim prijateljima Anom Visi (AnnaVissi) i Adonisom Remosom (Antonis Remos), sa kojim je pored druženja imao i zapažene nastupe, koje su uprkos napisima o velikim štrajkovima koji su se u dešavali Atini zbog nezapamćene ekonomske krize koja je zadesila Grčku proteklih dana preneli i informaciju o gostovanju Joksimovića na nastupima svojih kolega i prijatelja.

Joskimović, koji se svojevremeno solidno služio grčkim, sa kolegama u opuštenoj atmosferi, spontano otpevao je i po nekoliko pesama na oduševljenje grčke publike.

Željko Joksimović je, kako navode grčki mediji, dobio veoma velike aplauze i ovacije, što samo potvrđuje da pregovori sa grčim poslovni partnerima nisu izlišan potez.