četvrtak 24. jun 2010.
RSS
• Reflektor •
Početna > Reflektor > 3D "Štrumfovi"

3D "Štrumfovi"

BEOGRAD - Holivudski 3D igrano-animirani film "Štrumfovi" (The Smurfs) sinhronizovan na srpski jezik biće premijerno prikazan 11. avgusta 2011. godine u Srbiji, najavio je distrubiter "Tak".
"Kada zli čarobnjak Gargamel najuri Štrumpfove iz njihovog sela, nađu se usred (njujorškog) Central parka. Visoki kao tri jabuke, a zarobljeni u Velikoj Jabuci, Štrumpfovi moraju da pronađu način kako da se vrate u svoje selo, pre nego što im Gargamel uđe u trag", saopštio je "Tak".
Popularnu animiranu seriju "Štrumfovi", nastalu po stripu belgijskog crtača Peja (Peyo), kompanija "Soni pikčers animejšn" (Sony Pictures Animation) odlučila je pretvoriti u 3D film, čije je snimanje režiser Radža Gosnel (Raja Gosnell) počeo krajem marta u Njujorku.
U kombinaciji igranog i animiranog 3D filma Gargamela bi trebalo da igra Henk Azarija (Hank Azaria), poznat kao član ekipe glumaca koja sinhronizuje animiranu seriju "Simpsonovi". Štrumfeti bi trebalo da glas da američka pop pevačica Keti Peri (Kety Perry).
"Tak" nije naveo koji će srpski glumci biti odabrani za sinhronizaciju "Štrumfova". U svetu film ulazi u bioskope 3. avgusta 2011. godine.