sreda 22. decembar 2010.
RSS
• Reflektor •
Početna > Reflektor > Kejt Midlton izabrala belu venčanicu?

Kejt Midlton izabrala belu venčanicu?

LONDON - Iako je ostalo još četiri meseca do svadbe, priče i glasine o "venčanju veka" između princa Vilijama i Kejt Midlton ne prestaju.

Poznata saradnica lista Hafington post Ivon Jorki otkriva da čitav jedan tim šnajdera već uveliko radi u Bakingemskoj palati na Kejtinoj venčanici za koju tvrdi da će biti bela i svedenog kroja.

Ime modnog kreatora zaduženog za izgled venčanice drži se u strogoj tajnosti, mada Jorki pretpostavlja da je reč o manje poznatom britanskom dizajneru koji će na ovaj način doživeti promociju o kakvoj je doskora samo mogao da sanja.

Nakon objavljivanja veridbe prošlog meseca usledila su brojna nagađanja o tome ko će "potpisati" venčanicu kraljevske mlade. Po mnogima logičan izbor bila bi modna kuća "Isa" čije kreacije Kejt rado nosi, što dokazuje njena plava veridbena haljina.

Prema opkladama na kladionicama, velike šanse ima i omiljeni stilista lejdi Di, Brus Olfild, ali i mnogi drugi - od onih najklasičnijih koji oblače pripadnike britanskog visokog društva kao što su Stjuart Pervin i Filipa Lipli do onih u trendu poput Vivjen Vestvud i Stele Makartni.

Za mladoženju, pak, ne postoji nikakva tajna pošto će princ Vilijam nositi uniformu RAF-a, za koju Kejt tvrdi da je "vrlo seksi".