subota 22. novembar 2008.
RSS
• Reflektor •
Početna > Reflektor > Da nas pronađe ljubav

POP INTERPRETATOR SERGEJ ĆETKOVIĆ POČEO SERIJU KONCERATA U CENTRU „SAVA“

Da nas pronađe ljubav

Ne samo ženska publika od početka do kraja koncerta u kongresnoj dvorani pevala je i plesala u ritmu sentiša

Pop pevač Sergej Ćetković održao je u četvrtak uveče prvi od pet ovogodišnjih koncerata u Centru „Sava“, a nastup je počeo porukom svojoj publici da ne štedi dlanove, glas i emocije, jer neće ni on sebe.
Opčinjena publika nije ostala ravnodušna na pesme svog omiljenog pevača te se od početka do kraja koncerta u kongresnoj dvorani pevalo i plesalo u ritmu veoma sentimentalnih Sergejevih pesama, a ne samo ženska publika, iako se dalo očekivati da bude u većini, svedok je da se uz Ćetkovićevu muziku i tek kako dobro zabavlja.

Koncertom koji je trajao više od dva sata Ćetković je pokazao da kod nas emocije još uvek postoje, pa makar one u ovim surovim vremenima isplivavale samo u polutami koncertnih dvorana, a to samo potvrđuje pet rasprodatih koncerata u beogradskom Centru „Sava“.
Gost iznenađenja, za koje je Sergej obećao da će se svake večeri menjati, prve večeri bila je njegova koleginica i prijateljica Aleksandra Radović s kojom je u duetu otpevao pesmu „LJubav nema ništa s tim“, a ona je zatim otpevala svoj hit „Ne dam nikom da te dira“
Šarmantni Podgoričanin pored pesama sa poslednjeg CD „Pola moga svijeta“, poput istoimene i pesme „Ako te nije pronašla ljubav“ pevao je i pesme sa ostalih albuma kao što su „Pogled u tami“, „Zaustaviću vreme“, „Pozovi me“, „Budi mi voda“, „1000 razloga“, „Kad bi htjela ti“, „Prokleta bila“... Publika koja zaista nije štedela emocije izvela je Ćetkovića na dva bisa te su se tako kompozicije „Ugasi sveću“, „Neću da znam“, „Ako boga znaš„, te „Poljupci u nizu“ čule i po drugi put.

Sergejevi obožavaoci moći će da ga čuju i večeras, sutra, kao i 24. novembra u istom prostoru - ista meta isto rastojanje.
Beogradski nastupi deo su turneje tokom koje će ovaj interpretator pored prestonice održati koncerte i u još šest gradova Srbije: Čačak - 30. novembar, Sportska hala „Borac“, Šabac - 4. decembar, Sportska hala „Zorka“, Novi Sad - 6. decembar, „Spens“, Subotica - 7. decembar, Hala sportova, Požarevac - 9. decembar, Sportski centar i Niš - 11. decembar, Hala „Čair“.