subota 19. maj 2012.
RSS
• Reflektor •
Početna > Reflektor > Vil Smit ošamario novinara, ljubio ga u usta?!

Vil Smit ošamario novinara, ljubio ga u usta?!

MOSKVA - Filmske zvezde umeju da budu veoma simpatične i pristupačne, ali i tome ima granica, pogotovo kada neko pokuša da ih poljubi u usta.

Tu lekciju će posebno upamtiti Vitali Sedjuk, novinar ukrajinske televizije, koji je naumio da poljubi Vila Smita u usta na promociji njegovog novog filma "Ljudi u crnom 3" u Moskvi.

Kako prenose strani mediji, mladi reporter se "bacio" na Smita dok je glumac prolazio crvenim tepihom i sve kamere bile uperene u njega.

Nakon dve eskivaže, Smit je iznerviran udario šamar Ukrajincu, a taj (ne)slavan trenutak snimila je kamera televizije LifeNews.

Na snimku, koji je ubrzo osvanuo i na Internetu, čuje se Smit kako kaže novinaru "Hej, čoveče! Koji je tvoj problem?" Nekoliko trenutaka kasnije, glumac se već šalio na svoj račun: "Pokušao je da me poljubi u usta. Sreća njegova što ga nisam udario pesnicom... Žao mi je što sam to rekao na televiziji".

Ovo nije bio Vitalijev prvi pokušaj ove vrste. Ukrajinski novinar je postao svojevrsni "majstor" u ljubljenju poznatih ličnosti kada one to najmanje očekuju. Među onima koje je iznervirao je i pop diva Madona kojoj je poklonio buket hortenzija, cveće koje ona najviše mrzi na svetu.