subota 17. mart 2012.
RSS
• Reflektor •
Početna > Reflektor > Rambo s magarcem krenuo na Evrosong

Rambo s magarcem krenuo na Evrosong

PODGORICA - Crnogorski predstavnik na ovogodišnjem takmičenju za pesmu Evrovizije, muzičar Rambo Amadeus promovisao je pesmu "Euro neuro” sa kojom će nastupati na tom takmičenju u Bakuu, a prve reakcije su podeljene.

Podgoričke Vijesti prenose da je reč je o tipičnom delu poznatog umetnika, a prve reakcije ljudi sa prostora bivše Jugoslavije su većinom bile pozitivne.

Kada su u pitanju komentari evrovizijskih fanova iz ostatka sveta, na sajtovima posvećenim ovom takmičenju mišljenja su podeljena - od priznanja da pesmu ne mogu da shvate i preporuke da “ako je ovo najbolje što može, Crna Gora nije trebalo da se vraća” na takmičenje, do izraza oduševljenja i podrške jer nije šablonska evrovizijska numera.

Tokom specijalne emisije koja se odužila znatno više od planiranih sat vremena, Rambo Amadeus je sinoć u studiju Javnog servisa Crne Gore kazao da se trudio da ne bude autističan i da je bio zabrinut da li će pesma “Euro neuro” biti prijemčiva za inostrane slušaoce.

Očekuje se da će ove godine najpopularnije takmičenje lakih nota pratiti 160 miliona gledalaca.

Za učešće na Evrosongu crnogorski muzičar se, kako je više puta izjavio, odlučio prvenstveno zbog prilike da ga upozna inostrana publika.

Crnogorski muzičar će u Bakuu nastupiti sa “tri plesača i tri svirača” na bini.

Plesači su njegovi sugrađani Novljani, predvođeni Nikolom Mijomanovićem, brejkdenserom koji je nedavno stigao do polufinala šoua “Ja imam talenat”.