petak 15. jul 2011.
RSS
• Reflektor •
Početna > Reflektor > Ceca kraljica lepote i za Amerikance

Ceca kraljica lepote i za Amerikance

Amerikanci su, iznenađeni Novakovim uspehom posle Vimbldona, ispitali šta je još dobro u zemlji Srbiji.
Ono što im se svidelo su lepe Srpkinje i magazin Kompleks (Complex), odabrao je deset mahom pevačica, manekenki glimica i starleta koje plene odličnim izgledom, prenosi Indeks.

Ceca je srpska Madona
Kraljica srpske lepote po američkom izboru je Svetlana Ražnatović Ceca. Amerikanci pišu kako Ceca svoj uticaj koristi i u politici i da se bavi humanitarnim radom. Jedna je od najbolje plaćenih srpskih pevačica, a imala je i tu privilegiju da svoju zatvorsku kaznu služi u sopstvenoj kući.

Ana Ivanović lepotica s reketom u ruci
Zgodna srpska teniserka omiljena je meta fotografa i izvan terena. U usponu karijere bila je 2008. kada je osvojila Rolan garos i postala kraljica tenisa.

Nina Seničar - srpska Nina Morić
Nina Seničar, poznata i kao srpska Nina Morić, proslavila se u Italiji kao domaćica u TV emisijama, a tabloidi je obožavaju. Nedavno je privukla pažnju Jareda Leta, s kojim se družila u Milanu, pa su zbog toga odmah krenule priče o mogućoj ljubavnoj aferi.

Misica Tijana Stajšić - karatistkinja

Tijana Stajšić je bivša mis Jugoslavije iz 2001. godine, ušla je u zop 10 na Izboru mis sveta. Manekenka je, a u slobodno vremene trenira karate.

Jelena Ristić ima dečka broj 1

Jelena Ristić je broj pet na listi najlepših. Devojku Novaka Đokovića i njegovu buduću suprugu hvale što Novaku uvek pruža potporu dok je na terenu.

Danijela Dimitrovska - vladarka modne piste

Šesta na listi je Danijela Dimitrovska. Suvereno vlada modnim pistama Londona, Pariza i Njujorka.

Maja Latinović voli naslovnice

Lepotica broj sedam po izboru Amerikanaca je Maja Latinović iz Velikog Sela. Uspešna manekenka snimila je naslovnice brojnih poznatih časopisa kao što su Vog, Bazar...

Bojana Novaković osvaja Holivud

Glumica Bojana Novaković polako osvaja Holivud. Poznata je po ulogama u filmovima "Drag Me To Hell", "Edge of Darkness" i "Devil".

Manja Babović traži muškarca
Deveto mesto krasi manekenka Manja Babović, koja je snimila nekoliko naslovnica, a poznata je i po izjavi kako traži muškarca koji će ispuniti njezine maštarije. Ima i poznatog brata, srpskog fudbalera Stefana, koji igra za Partizan.

Stanija Dobrojević golišava starleta
Na desetom mestu našla se Stanija Dobrojević iz Rume. Studentikinja ekonomije kreće stopama svog oca, srpskog biznismena, ali trenutno promoviše samu sebe i najpoznatija kao srpska seks bomba koje golišave fotografije stavlja na internet.

Komentari

GRESKA. Ceca nije kraljica lepote za amerikance. Clanak je napisao Djordje Gasic i napravio listu po svom sopstvenom ukusu.