ponedeljak 15. februar 2010.
RSS
• Reflektor •
Početna > Reflektor > Čolu "gađali" brushalterima

ZDRAVKO ČOLIĆ POSLE 25 GODINA NASTUPIO U PREPUNOJ SPLITSKOJ "PALADIJUM ARENI"

Čolu "gađali" brushalterima

Hitovi poput "Stanica Podlugovi", "Pusti, pusti modu", "Pisaću joj pisma duga", "Mađarica", "Ruška", "Šta mi radiš" ređali su se kao na traci, dok je oduševljena publika horski pevala sa idolom.

Na rasprodatom koncertu Zdravka Čolića u prepunoj "Paladijum areni" u Splitu bilo je baš svega: pesme, suza radosnica, pala je jedna prosidba, a stari šarmer na sceni bio je počašćen i sa nekoliko brushaltera! Hitovi poput "Stanica Podlugovi", "Pusti, pusti modu", "Pisaću joj pisma duga", "Mađarica", "Ruška", "Šta mi radiš" ređali su se kao na traci, dok je oduševljena publika horski pevala sa idolom.
- Vidim da su veze između Splita i mene još uvek snažne. Uostalom, za Split sam posebno vezan, grad je sličnog mentaliteta kao Sarajevo - rekao je Čolić uoči koncerta.

Split i Čolić trajno su povezani još od dana kad je tada mladi pevač na počecima karijere nastupao na Splitskom festivalu. Poslednji put je u Splitu veliki koncert održao pre 25 godina.

Na Čolin koncert stigla je i Marija Šerifović, pobednica Evrosonga 2007. godine, koja je bila u društvu Mis Junivers Hrvatske 2000, Splićanke Renate Lovrinčević, a nastup je obeležila i jedna prosidba. "Ana, volim te! Hoćeš li se udati za mene?", pitanje je koje je putem video-bima svojoj devojci Ani Gruici, diplomiranoj glumici, manekenki i Plejbojevoj zečici, uputio Dijan Jahjefendić, lični trener i vlasnik jedne splitske teretane.

Presrećna Ana je rekla "da", pa će tako Dan zaljubljenih i Čolićev splitski koncert ovom paru ostati u posebno lepom sećanju.