ponedeljak 13. avgust 2012.
RSS
• Reflektor •
Početna > Reflektor > Ispovest Rijane: Kako me tukao Kris Braun

Ispovest Rijane: Kako me tukao Kris Braun

LONDON - Pevačica Rijana ponovo se sa albumom "Talk That Talk” našla na prvom mestu britanske top 10 liste albuma.

Od kada je izašao u novembru prošle godine, album se nalazio na top 40 listi 38 nedelja, a dvaput je bio na prvom mestu.

Odmah iza pevačicinog albuma nalazi se Plan B sa albumom "Ill Manors", na trećem mestu je Maroon 5 i njihov album "Overexposed", dok se na devetom mestu nalazi album pevačice Adel "21".

Rijana je u najnovijoj epizodi emisije "Next Chapter" (Novo poglavlje) koju vodi Opra Vinfri po prvi put govorila kako se osećala nakon što je raskinula sa Krisom Braunom kada ju je on fizički napao, prenele su agencije.

U kratkom prikazu emisije, koja će u potpunosti biti emitovana 19. avgusta Rijana je rekla da je sve što joj je dogodilo te večeri kada je izbila svađa sa Braunom bilo "neprijatno i ponižavajuće" i da je "izgubila najboljeg prijatelja".

U emotivnom klipu izvučenom iz intervjua pevačica je branila svoju odluku da ponovo sarađuje sa Braunom na numeri "Birthday Cake".

Voditeljka je emisiju posvećenu pevačici sa Barbadosa osmislila kao prikaz Rijaninog odrastanja u Džordžtaunu, uspona i padova u njenoj karijeri i razmišljanja o velikoj popularnosti koju je stekla kao veoma mlada.

Kris Braun je svoju tadašnju devojku Rijanu pretukao 2009. godine na žurci pre dodele Gremi nagrada.