utorak 13. april 2010.
RSS
• Reflektor •
Početna > Reflektor > Na leto pop - dens festival u Beogradu!

OD 9. DO 12. JUNA NA UŠĆU ĆE PEVATI ĐOLE ĐOGANI, MAJA NIKOLIĆ, IVANA JORDAN, SAŠA VASIĆ, ANA NIKOLIĆ, NENAD KNEŽEVIĆ KNEZ I MNOGI DRUGI

Na leto pop - dens festival u Beogradu!

Beograd će na leto dobiti pop-dens festival! Marketinška agencija "Ekstrim advertajzing" organizovaće od 9. do 12. juna trodnevni muzički hepening na beogradskom Ušću, gde će nastupiti najpopularniji domaći pevači.

Na jučerašnjoj konferenciji za štampu novinarima su se predstavili sigurni učesnici novog festivala: Đole Đogani, Maja Nikolić, Ivana Jordan i Saša Vasić, a učešće su potvrdili i Ana Nikolić, Nenad Knežević Knez, grupa "Flamingosi", Emina Jahović i Milica Majstorović, kojoj će ovo biti prvo pojavljivanje na sceni nakon pokušaja samoubistva.  Organizatori pregovaraju i s nekoliko pevača iz okolnih zemalja, a čitav koncept osmišljen je tako da svaki pevač održi mini koncert u trajanju od 40 minuta, dok će u pauzama publiku zabavljati poznati komičari i di-džejevi.

Nema sumnje da će u junu na Ušću vrveti kao u košnici, jer karte za ovaj festival u pretprodaji koštaju samo 200 dinara.

S. Drakula