nedelja 12. avgust 2012.
RSS
• Reflektor •
Početna > Reflektor > Van Dam: Vodio sam ljubav sa Kajli Minog

Van Dam: Vodio sam ljubav sa Kajli Minog

LONDON - Glumac Žan Klod Van Dam priznao je da je imao aferu s pevačicom Kajli Minog, rekavši da bi bio nenormalan da je propustio tu priliku.

Zvezda akcionih filmova trenutno promoviše film ""Plaćenici 2"" (The Expendables 2) u kome igra sa Silvesterom Staloneom, Arnoldom Švarcenegerom i Brusom Vilisom.

Ovaj 51.godišnji glumac rekao je za britanski ""Gardijan"" da su on i Minog imali aferu na Tajlandu 1994. godine tokom snimanja filma ""Street Fighter"" (Ulični borac).

""Da. Ok. Da,da,da. To se desilo. Bio sam na Tajlandu i imali smo aferu. Sladak poljubac, predivno vođenje ljubavi"", priznao je Van Dam nakon insistiranja novinara.

""Bio bih nenormalan da nisam imao aferu, ona je tako divna i bila je svaki dan ispred mene sa prelepim osmehom, simpatična i veoma šarmantna. Poznavao sam Tajland veoma dobro, tako da sam joj pokazao moj Tajland. Ona je sjajna dama"", rekao je glumac.

Van Dam je sa velikim entuzijazmom pričao o borbi sa Staloneom u ""Plaćenicima 2"".

""Fanovi žele da vide kako se Muhamed Ali bori sa Frejzerom prsa u prsa"", rekao je on. ""Tako da sam rekao Staloneu da smo mi dva gladijatora i mislim da će se gledaocima svideti"".

""Plaćenici 2"" se očekuju na bioskopskim platnima od 16. avgusta.