petak 5. februar 2010.
RSS
• Reflektor •
Početna > Reflektor > Kluni igra loto za pomoć Haitiju

AMERIČKI GLUMAC I REDITELJ "UHVAĆEN" U PRODAVNICI ITALIJANSKE LUTRIJE

Kluni igra loto za pomoć Haitiju

Holivudski superstar i njegova verenica pazarili su nekoliko desetina tiketa čiji je džekpot 117 miliona funti

ITALIJA - Američki glumac i reditelj Džordž Kluni (George Clooney) "uhvaćen je na delu" dok je kupovao tikete za loto. Kako italijanski mediji navode holivudski superstar namerava da na taj način pribavi još više novca za postradale tokom nedavnih katastrofalnih zemljotresa na Haitiju.

Jedan od najpoželjnijih holivudskih neženja i njegova verenica Elizabeta Kanalis (Elisabetta Canalis) viđeni kako se muvaju su u zvaničnoj prodavnici italijanske superlutrije, a kako se navodi, pazarili su čak nekoliko desetina tiketa igre na sreću čiji džekpot u predstojećem izvlačenju iznosi 117 miliona funti.
Mediji navode da je oskarovac, koji ovih dana boravi u svojoj kući na jezeru Komo u Lombardiji, priznao bliskom prijatelju da "kad je premija tako visoka šteta je ne pokušati, pogotovo kad postoje ljudi kojima je taj novac zaista potreban".

Zvezdi filmova "Solaris" i "Sirjana" (Syriana), koji je nedavno za pomoć Haitiju u svojoj humanitarnoj akciji "teleton" sakupio više od 50 miliona dolara, očigledno to nije bilo dovoljno, te kako i dolikuje ambasadoru mira Ujedinjenih nacija što on i jeste pokušava da na sve načine sakupi još više novca za pomoć žrtvama zemljotresa u Port-o-Prensu i okolini.