četvrtak 3. jul 2008.
RSS
• Reflektor •
Početna > Reflektor > Nezaboravni performans uz nove aranžmane

Beogradska grupa „Neverne bebe“ predgrupa Leniju Kravicu u Areni

Nezaboravni performans uz nove aranžmane

Kultni domaći pop-rok sastav „Neverne bebe“ biće predgrupa američkom rok muzičaru Leniju Kravicu na njegovom koncertu 24. jula u Beogradskoj areni, najavila je promoterska kuća „Lupa promošns“.

Prema rečima ljudi iz pomenute produkcijske kuće, „‘Neverne bebe’, uvek pune iznenađenja za sve svoje obožavaoce, specijalno za ovu priliku pripremaju nezaboravni performans uz potpuno nove aranžmane pesama“, saopštila je „Lupa“.
Svim ljubiteljima kvalitetne muzike, kao i obožavaocima „Nevernih beba“ i Lenija Kravica preporučujemo da ne propuste priliku da budu deo jednog od najvećih kulturnih događaja ovog leta u Srbiji, poručuju organizatori koncerta.

Bend „Neverne bebe“ nastao je 1993. godine, i u svojoj karijeri od 15 godina postojanja iza sebe ima pet albuma, preko 1.700 koncerata i mnoštvo prestižnih nagrada. Poslednji album „Iza oblaka“ jedan je od najprodavanijih na našoj muzičkoj sceni, što potvrđuju i nagrade za najbolji album i najbolji singl godine za pesme „Da ima nas“ i „Oktobarfest“. Bend je prošle godine iza sebe ostavio dva prepuna Centra „Sava“, a 2006. je nastupao kao gost legendarnoj muzičkoj grupi „Toto“ na stadionu „Taš“.