utorak 2. decembar 2008.
RSS
• Reflektor •
Početna > Reflektor > Prodaju i kuće i automobile

SVETSKA EKONOMSKA KRIZA POGAĐA I NAJPOPULARNIJE ZVEZDE HOLIVUDSKE FILMSKE INDUSTRIJE

Prodaju i kuće i automobile

Leonardo di Kaprio traži devet miliona za imanje, Nikolas Kejdž 67 miliona za dve kuće, a Brus Vilis 150.000 za oldtajmer “mustang”

Globalna ekonomski kriza, čije posledice ovih dana ne zaobilaze ni nas, pogađa, verovali ili ne, i holivudske zvezde. Tako su se među onima o čijim poslovnim potezima ovih dana pišu američki mediji našli Leonardo di Kaprio, Nikolas Kejdž i Brus Vilis.
Američki glumac Leonardo di Kaprio ponudio je na prodaju svoje imanje u Malibuu, po ceni od devet miliona dolara.
Imanje zaštićeno od paparaca čine kuća sa dve spavaće sobe i dva kupatila i gostinska kuća sa dva jednosobna apartmana, uz stepenice koje vode do malog zaliva, piše Los Anđeles tajms.

Među pogodnostima su tuš-sauna, garaža za četiri automobila i veliko dvorište. Imanje se nudi po ceni od 8.999.000 dolara.
I zvezdu filmova “Nacionalno blago” Nikolasa Kejdža, koji je u protekloj godini inkasirao 40 miliona dolara i koji je kupio nekoliko imanja od toga zamkove u Britaniji i Nemačkoj, ali i kuću na Bahamima i imanje u okolini NJu Orleansa, izgleda da je dotakao svetski ekonomski potres.

Kejdž je u protekli mesec dana oglasio prodaju dve “kućice”.

NJegov “mali dom” u Engleskoj ima 2.230 metara kvadratnih sa 12 spavaćih soba sa okućnicom od oko 10,5 hektara i nalazi se blizu NJuporta. Ovakav starinski zamak ponuđen je za 26 miliona dolara. Glumac je nešto ranije i kuću na Bel Eru stavio na listu nekretnina koje su na prodaju i to za 41 milion dolora. Kalifornijska vila ima devet spavaćih soba, olimpijski bazen i vinski podrum, kućni bioskop od 35 mesta i prostire se na pola hektar zemlje. Nikolas takođe prodaje i svoju luksuznu jahtu za 7,7 miliona dolara

Sa druge strane, glumac Brus Vili spreman je da se zarad “stezanja kaiša” odrekne svojih oldtajmera. On je, naime, na aukcijsku prodaju “muški” ponudio svoj “mustang” iz 1968. godine i to za cenu koja ne bi trebalo da bude niža od 150.000 dolara.