nedelja 1. maj 2011.
RSS
• Reflektor •
Početna > Reflektor > Stiven Tajler piše pesme s Džonijem Depom

Stiven Tajler piše pesme s Džonijem Depom

LONDON - Vođa "Aerosmita" Stiven Tajler izjavio je da piše pesme s glumcem Džonijem Depom, preneo je sajt Didžital spaj. Tajler je u jednoj TV emisiji ispričao da se iz Bostona preselio u Los Anđeles kako bi se posvetio ulozi člana žirija u rijaliti emisiji "Američki idol" i dodao da mu je preseljenje omogućilo da sarađuje s Depom. "Pišem pesme s Džonijem Depom.

To nikada ne bih mogao da sam ostao kod kuće (u Bostonu). On se bavi i muzikom i ja sam ga zvao i rekao mu "stižem, napisaćemo pesmu zajedno". On mi je odgovorio "da, dođi, reći ćeš mi da li dobro sviram pesmu "Seasons of Wither"", dodao je Tajler. Pesma "Seasons of Wither" potiče s drugog albuma "Aerosmita" "Get Your Wings" iz 1974.

Tajler će u maju izdati svoj prvi solo singl u SAD, a u toku su pripreme za novi album "Aerosmita". Iduće sedmice će na severnoameričko tržište stići Tajlerova autobiografija. Džoni Dep je bio nominovan za Oskara za uloge u filmovima "Pirati sa Kariba: Prokletstvo Crnog bisera", "U potrazi z Nedođijom" i "Svini Tod: Pakleni berberin iz Ulice Flit".