ponedeljak 1. februar 2010.
RSS
• Reflektor •
Početna > Reflektor > Pomozite deci Haitija

"BEOGRADSKO TAJNO ORUŽJE" ORGANIZUJE HUMANITARNU AKCIJU

Pomozite deci Haitija

BEOGRAD - Najčuvenija gradska muzička atrakcija "Beogradsko tajno oružje" organizuje humanitarnu akciju prikupljanja novčane i druge pomoći postradaloj deci i građanima Haitija u sredu u beogradskom baru "Blow Up".
Dobrovoljnni prilozi posetilaca skupljaće se u specijalne kutije postavljene za to, a donacija će biti uplaćen na Unicefov žiro-račun namenjen za "Pomoć ugroženoj deci na Haitiju"

Koncert nazvan "Mali Haiti aid" okuplja i poznate muzičare kao i sve ljude dobre volje i srca, da prisustvom i prilogom pomognu akciju čiji je moto "budi veliko srce - pomozi deci Haitija"

U muzičkom program ućestvuju "Wonder string quartet" (na fotografiji), "Del gesu string quartet", grupa "Pinduini" koju čine glumci Boris Pingović, Nebojša Dugalić i Nina Ćosić i "Džez trio" i "special guest star".
Prema podacima međunarodnih humanitarnih organizacija, više desetina hiljada dece ostalo je siročad posle zemljotresa. Tačan broj siročadi nije naveden, ali se pretpostavlja da je mnogo dece koja su ostala sama među porušenim zgradama i na ulicama Port-o-Prensa, u kojem vlada haos.