ponedeljak 1. februar 2010.
RSS
• Reflektor •
Početna > Reflektor > Aleksandra Radović na Terazijama

POPULARNA PEVAČICA NAJAVLJUJE KONCERT U BEOGRADSKOM POZORIŠTU

Aleksandra Radović na Terazijama

Produkcijska kuća "Harmoni mjuzik i marketing" nastavlja seriju koncerata u beogradskim i novosadskim teatrima nastupom Aleksandre Radović koja će 8. februara (20.30) pevati u "Pozorištu na Terazijama" i 8. marta u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu. Nakon dva sjajna koncerata krajem 2009. godine u Centru "Sava" i jednog u novosadskom "Spensu" Aleksandra Radović će se predstaviti svojim fanovima i u specifičnoj atmosferi beogradskog muzičkog teatra.
 
- Veoma se radujem što ću se ponovo družiti sa beogradskom i novosadskom publikom, a posebno mi je zadovoljstvo što ću prvi put održati koncerte u pozorišnim salama. Svima koji dođu da me čuju obećavam mnogo dobre muzike i zabave - poručuje Aleksandra.

Na ovim koncertima publika će pored velikih starih hitova "Kao so u moru", "Čuvam te", "Zažmuri", "Karta za jug", "Nisi moj" uživati i u novim sa aktuelnog albuma "Žar ptica". Karte za beogradski koncert prodaju se i na biletarnici Pozorišta na Terazijama i u Bilet servisu po ceni od 1.900 za balkon i 2.300 dinara za parter.