Glas Javnosti

Novi udar na aktivnog kapetana kriminalističke policije Zdravka Rajevića!!!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Nakon nedavno organizovanog napada na njegovog sina od strane većeg broja NN naoružanih i maskiranih lica, od strane OKG koja koordinirano egzistira unutar MUP-a, ministarstva zdravlja i servisa pošte, organizovana je nova spletka za ovog kriminalističkog inspektora.

O čemu se radi ?!
MUP je ministarstvu zdravlja uputio zahtev za hitni medicinski pregled koji treba da sprovede drugostepena lekarska komisija. Drugostepena komisija uputila je poziv kapetanu Rajeviću putem telegrama 14.05.2024 a da se javi na dan 16.05.2024 godine !!!

Po pravilu poštanske službe, telegram mora biti uručen lično primaocu. Međutim, to se nije dogodilo !!! Dostavljač telegrama ostavio ga je u poštansko sanduče da pri tom nikog čak nije ni obavestio, i sam falsifikovao potpis Zdravka Rajevića kako bi doveo u zabludu komisiju da mu je telegram uručen.

 
Telegram je u sanduče pronašla njegova supruga, tako da će se Rajević blagovremeno pojaviti pred komisijom. A znate šta bi se dogodilo da telegram niko nije ni video ni pronašao? Lekarska komisija bi u otsustvu Rajevića sprovela postupak, utvrdila da je bio uredno pozvan i da nije došao, i donela bi odluku bez njegovog prisustva.
 
Na tu odluku Rajević bi eventualno mogao da pokrene upravni spor pred upravnim sudom, koji ne bi trajao manje od 5 godina. Takođe bi uz put morao da dokazuje ko mu je falsifikovao potpis o prijemu telegrama. MUP bi na osnovu takve odluke doneo Rajeviću rešenje o prekidu radnog odnosa, i tu bi se takođe poučio da može da pokrene upravni spor ako nalazi da je tu nešto sporno !!!

 
Mafija ne staje, i očigledno svi mehanizmi sistema rade besprekorno upravo za nju !!! Ovo je samo nastavak torture koja se nad ovim policijskim službenikom sprovodi unazad šest godina, jer se drznuo da istražuje kosovski i balkanski kartel u vreme njihovog najvećeg uspona kada to nikom nije padalo na pamet, kao i katastarsku mafiju o kojoj se vrlo malo zna i govori.

Glas javnosti

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR