ponedeljak 7. februar 2011.
RSS
• Politika •
Početna > Politika > Jovanović: DS bliža SNS nego LDP

Jovanović: DS bliža SNS nego LDP

BEOGRAD - Lider Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović ocenio je da je politici Demokratske stranke (DS) mnogo bliža politika Srpske napredne stranke (SNS), nego LDP-a.

"Društvo se guši i plaća previsoku cenu zbog nesposobnosti koju akumuliraju SNS i DS, čije politike previše liče jedna na drugu", rekao je Jovanović.

Jovanović je ocenio da vanredni izbori "nemaju smisla ukoliko je namera da umesto jedne partije dođe druga", već ako bi se iz korena preokrenula situacija u društvu.

On je kazao da su DS, kao i lideri opozicije koji traže vanredne izbore presudno uticali na najvažnije odluke koje su Srbiju distancirale od normalnog sveta.

"Ako govorimo o budućim izborima, onda je loše ulaziti u izbore, a skrivati karte u rukavu. Unapred treba reći ljudima šta je ono što se nudi i šta se od njih očekuje", rekao je Jovanović.

Komentari

Postavlja se pitanje da li Cedomir Jovanovic uopste zna o cemu govori.Njegov program, ako ga uopste ima, lici na utopiju, koja u danasnjoj svetskoj situaciji nema mesta.Ako velike svetske ekonomske sile ne uspevaju da stabilizuju krizu, ne znam na koji nacin bi C.Jovanovic obecao bolji zivot Srbiji.Njegovo tumacenje lici na ono "ako nemaju hleba da jedu, neka jedu kolace".