Glas Javnosti

NOLE OTKRIO PLAN: Moj najvažniji cilj ove godine je ZLATNA MEDALJA na Olimpijskim igrama u Parizu

Tenis
Autor: Glas javnosti

Najbolji teniser sveta svih vremena Novak Đoković ovog ponedeljak je počeo i 422. nedelju na vrhu ATP liste, a takođe istog dana je dobio i nagradu Laureus za najboljeg sportistu planete.

Novak je u svojoj bogdatoj i dugoj karijeri mnogo toga osvojio, a već izvesno vreme se govori i o penziji. Kako za mesec dana puni 37 godina, penzija je sve češća priča, a Novak odoleva i pravi planove.

- Moj najvažniji cilj u ovoj godini je zlatna medalja na Olimpijskim igrama u Parizu. Verujem da je to moguće, da ne verujem, ne bih ni igrao. Uvek morate da verujete da je sve moguće u životu. Ko zna da li ću ponovo imati takvu šansu.

Želim da učestvujem na Igrama u Los Anđelesu 2028, ali nikada ne znate šta će se desiti - rekao je Đoković u Madridu.


Đoković je tom prilikom otkrio da se sprema za grend slem turnire u nastavku sezone, i da je na njima glavni fokus, naravno pored Olimpijskih igara.

- Pripremam telo za Rolan Garos, Vimbldon, Igre i Ju-Es open i ovaj period je izuzetno važan za mene. Planiram da učestvujem na Mastersu u Rimu za dve nedelje. Nadam se da ću dogodine igrati u Madridu. Još sam mlad, ostaje mi mnogo vremena za igranje - našalio se Đoković.


Glas javnosti/Ag

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR