utorak 31. maj 2011.
RSS
• Politika •
Početna > Politika > Neredi očekivani i deo su političkog folklora

Neredi očekivani i deo su političkog folklora

BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da su neredi, prosle protesta Srpske radikalne stranke u nedelju uveče u centru Beograda, bili očekivani i da su deo uobičajenog političkog folklora.

Tadić je novinarima, prilikom posete Centru kontrole letenja u Surčinu, rekao da se širom Evrope često mogu videti daleko teži i kompleksniji neredi od onih koje su se sinoć dogodili u Beogradu.

"Još jednom smo pokazali da smo uprkos iskušenjima stabilna zemlja na koju se može računati", rekao je Tadić i dodao da je bezbednosna situacija u Srbiji pod kontrolom.

Protest podrške radikala haškom optuženiku Ratku Mladiću prekinut je sinoć zbog nereda i sukoba izgrednika sa policijom.

Komentari

Ti si Tadicu pravi folklor. Opameti se Srbijo!

Tebe Tadicu treba videti u neformalnim razgovorima, koji se mnogo razlikuju od tvojih nastupa pred kamerama. Stabilna zemlja gladnih, nezaposlenih i ponizenih dok ti i ekipa svako jutro birate nove kravate za nastup pred zapadnim prijateljima. Oni su prijatelji dok imaju sta da otmu bilo milom bilo silom. "Ja cu od njih prosto traziti...." sta ces ti od njih prosto i neprosto traziti, ti njih ne zanimas, oni imaju svoje pretpostavljene kojima odgovaraju za obavljene zadatke a tebe procenjuju i analiziraju kao sredstvo za postizanje cilja. Prelistaj knjige iz svetske istorije... dok radis full-time za ... cije ono bese interese?

Nije mi jasno kako se ovaj Crnogorac rodjen u Sarajevu ovako sepuri po Srbiji.